Milyen nőnek való szakmát kéne tanulnom, ami a mai világban használható?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok.Van 2 szakmám és érettségim.Sajnos egyik szakmában sem tudok elhelyezkedni.Mit kéne tanulnom amiben lenne mondjuk esélyem elhelyezkedni?Nem sok éves képzésre gondolok.2011. szept. 6. 19:51
1/9 anonim válasza:
Talán bolti eladó, pénztáros. Azt mindig keresnek, bár elég rossz időbeosztásban dolgoznak..
2/9 anonim válasza:
Mi az a két szakma, ami már megvan?
Szereted/néd csinálni?
Milyen területen laksz? Nézd meg, hogy ott mire van szükség.
Cukrász, Szakács, Felszolgáló, optikus, dajka, fogtechnikus stb.
Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom hogy mik azok a szakmák amikben most hiány lenne, bár én fiú vagyok. Olyan rossz, hogy bizonytalan az egész jövő... Külföldre kéne menni csak ott meg nincs ismerősöm, átverhetnek. Meg most kitalálták ha külföldön dolgozol fizesd vissza a tanulást. Ez az ország mindenkit tönkretesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A bolti eladón gondolkoztam én is, de mondjuk azokból is már sok van, de kereskedelem meg bolt mindíg lesz.
Rúdtáncos nem szeretnék lenni:)
Igen a fiataloknak nem sok jövője van ebben az országban, biztos állás nélkül nehéz elkezdeni az életet, lakást venni, gyereket szülni stb.
2011. szept. 8. 09:10
6/9 anonim válasza:
Tartasd el magad valami gazdag pasival.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát az nehezn fog menni.A vőlegényem is csóró...
2011. szept. 9. 11:36
8/9 anonim válasza:
A vőlegényed is "csóró"... Sok sikert nektek!:)
9/9 anonim válasza:
Tanuljatok meg angolul és húzzatok ki Londonba vagy tanuljatok meg mandarin kínaiul és húzzatok ki Kínába.
Ne szórakozz már ilyen bolti eladós marhasággal... minimálbért akarsz keresni? Álmodj nagyobb álmokat és valósítsd meg őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!