Megéri valamilyen informatikai szakmát tanulnom? Mennyire fizetik meg az informatikusokat?
csak akkor éri meg, ha szereted csinálni, ha érdekel, ha hobbiból is csinálnád.
a sulival önmagában szart sem érsz, csak akkor ha bele tudod élni magad az egészbe. gondold át.
Ha van hozzá érzéked, akkor jól lehet kaszálni vele, bő fél millákat.
De ha nem vagy jó, akkor minimális fizetésre van kilátásod. De tény, hogy munkát elég könnyű kapni ezzel a szakmával, csak megvan az a veszélye is, hogy sok projekt jellegű munka van, amikor csak 1-2-3 hónapra szól a szerződésed, aztán megint kereshetsz mást.
Szia!
Nekem egy ismerősöm és az unokatesóm is 98 % os emelt informatikai érettségit tett, és már az egyetem előtt nyertek grafikus tervező versenyeket. A BME-n tanulnak és már az egyetem alatt többet keresnek mint a szüleim együtt, viszont minden idejüket felemészti az otthoni munka és a suli. Az informatikus szakirányban megmondom mi az ami ér valamit is: Grafikus tervező vagy egyéb hasonló, Mérnök informatikus (Autocad, SolidWorks, Robot program írás). Ez a kettő az ami vezeti a toplistát, és talán el is tudsz helyezkedni velük, de marha sok tanulást igényel, 80 alatti emelt info esetén ne is gondolkodj rajta szerintem.
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!