Amidala- kérdése:
Állásinterjúra hogy öltözzek? 40/N
Figyelt kérdés
Sziasztok! Könyvelőként szeretnék elhelyezkedni, eddig csak kis családi cégeknél pályáztam, oda elég az interjúra a hétköznapi viselet. Ruha, nadrág + felső, stb. Van aki farmerben megy, az sem gáz... Most viszont egy komolyabb céghez hívtak be, ahol HR is van. Egy nemzetközi lánc tagja. Hogyan öltözzek fel? Őszintén megmondom, nem szeretek túl elegánsan öltözni...
**** Olyanok válaszát várom, akik hasonló cégnél, vagy multinál dolgoznak, nem vezető beosztásban. ****
Előre is köszi a válaszokat!
2011. szept. 6. 16:39
11/12 anonim válasza:
Állásinterjúra igenis ki kell öltözni, meg kell tisztelned ezzel a leendő főnöködet, hogy visszafogott eleganciával mész el az interjúra. Eleve könyvelő leszel, nem takarítószemélyzet... Nem értem, miért kell kifogásolni a válaszadók véleményét, teljesen egyet értek az előttem szólókkal. Bizonyos helyzetek megkövetelik, hogy az ember "szenvedjen kicsit" ha valamit szeretne elérni.
12/12 anonim válasza:
Állásinterjúra igenis ki kell öltözni! Tiszteld meg ezzel a leendő főnöködet, hogy visszafogott eleganciával jelensz meg az első megmérettetésen. Legyél magaddal szemben ennyire igényes, nem biztos, hogy jól éreznéd magadat "alul öltözötten", iszonyú kínos tud lenni. Nem értem miért ellenkezel a válaszadókkal, maximálisan jó válaszokat kaptál a kérdésedre. Az élet megköveteli, hogy bizonyos szituációkban "megszenvedjük" amit kell, ha szeretnénk valamit elérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!