Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjúra hogyan öltözzek...

Állásinterjúra hogyan öltözzek fel? Elég bonyolult, nem tudom mit tehetnék.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy holnap megyek állásinterjúra. Sajnos/hál' Istennek hátszéllel sikerült legalább a meghallgatás egy cégnél. Eredetileg úgy volt, hogy bármilyen, akármilyen irodai munkára próbálnak berakni, amit a fősuli mellett tudok csinálni, ha nem sikerül, akkor viszont marad a gyártósori állás. Ma végre felhívtak, hogy holnap reggel nyolcra menjek be xy-hoz egy állásinterjúra. De nem tudom hogyan öltözzek fel? Nem dolgoztam még ilyen helyen, gondolom egy irodai alkalmazottnak illene csinosabban felöltözni, viszont ha nem ilyen körben kellene dolgoznom, akkor felesleges, és nem óhajtok túlöltözni. A munkakörről egyelőre nem értekeztünk még. Valami tanács esetleg?
2010. dec. 6. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Pulcsi, nadrág, csizma kombináció szerintem ilyen helyzetben megfelel, amúgy is hideg van, jó melegen öltözz fel, az a lényeg:-)
2010. dec. 6. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Így lesz. Köszönöm! :)
2010. dec. 6. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem felöltözhetsz azért az interjúra csinosan, a pulcsi alá blúz, ami kilátszik, és csizma helyett is vehetsz egy csinosabb félcipőt, ha nem kell sokat gyalogolnod.

Ha kétesélyes a dolog, akkor talán nem azt kellene sugallnod, hogy neked bőven jó a gyártósoron is, nem? :)

2010. dec. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!