Hogy tudtál elhelyezkedni a jelenlegi munkahelyeden? Ismeretség alapján, vagy állásinterjú után?
Érdekelne kinek hogy alakult.Én most keresek munkát-sajnos nem sok sikerrel eddig.
Minden végzettség és beosztás érdekel ;)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó!
Én szívesen meghallgatlak. Előtted lévő vagyok.
Korábban írtam, hogy két helyről várok visszajelzést, egyik ismerősön keresztül, másik "utcáról beesve". Visszajeleztek, a másodikra felvettek, nagyon barátságos fizuval.
Itt tényleg nagykönyv szerint ment minden, állásportálon találtam, megtetszett, beadtam rá a jelentkezésemet, behívtak, két körös interjú, majd néhány napja jelezték, hogy engem választottak.
Ismeretség nem volt, győztem felirogatni a kapcsolattartók neveit, hogy ne nézzek bután, ha legközelebb megyek és meg kell szólítani (az interjún annyira izgultam, hogy a saját nevemre figyeltem bemutatkozásnál).
Köszönök minden hozzászólást.Biztos nem csak nekem segítettek :). Gratulálok mindenkinek akit felvettek,és ne csüggedjen senki álláskereső :D
Nálam még semmi változás,de nem adom fel ;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!