Ha valaki nem ad "hálapénzt" a dokinak (pl. :szülésnél) akkor tényleg sokkkal szemetebb lesz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 11:41
1/2 anonim válasza:
Én eddig még sose adtam pénzt orvosnak, és tisztességesen ellátott. Anyu adott többször is, volt olyan orvos, aki visszaadta neki, és nem fogadta el.
2/2 anonim válasza:
Egy jól menő, már hatvan felé közeledő szülész-nőgyógyász ismerősünk bevallotta, hogy olyankor csak a feladatra koncentrálnak, még azt is kikapcsolaják magukból, hogy konkrétan ki a páciens
DE
- ez az én magánvéleményem -
előfordulhat, hogy minden egyéb találkozásnál kevésbé figyelmes, ha nem kap(ott) paraszolvenciát.
Ha viszont rendelkezik a jó orvos minden jellemvonásával, a legfontosabb pillanatokban nem kell félni a gyengébb szinvonalú ellátás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!