A Young and Creative Kft-vel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Én is azt javaslom mindenkinek menjenek el! Mindent ki kell próbálni és majd ott meglátjátok hogy tetszik.
Aki hajlandó jutalékért fix fizu nélkül dolgozni úgy, hogy saját költségei is lesznek és bízik benne hogy egy idő mulva visszatérül a befektettet idő és energia az csinálja.
Itthon még nem terjedtel el ilyen jellengű munkák.
Nekem speciel a hazugság nem tetszett, ahogy a leendő fönököm a szemembe mondta, hogy havi 140-160 fixet kapok rögtön az elején, majd a tréneker azt mondták nincs fix fizu. Rosszul csinálták. Ha előre megmondják sokkal tisztább és nem rombolják az amúgy is rossz hírnevüket. Győrben 140 ember közül nem találak megfelelőt. Újra hirdettek.
De ezek után is azt mondom: Menjetek, lássatok...
Sziasztok!
Nah akkor most mesélek egy szép történetet,kedveseim.
Több évvel ezelőtt megismerkedtem egy 25 éves, jól öltözött, kedves sráccal. Alaprandikon-mozi-vacsora-otthoni filmnézés eltöltöttünk több kellemes órát.Ő képes volt mindig izgalmas csevejekre, minden szavamat leste, olyan figyelmet törődést még nem kaptam azelőtt senkitől és persze ami a legjobb volt:a nyugalom szigete volt ő.
Teltek,múltak a napok, mindketten dolgoztunk 10-12 órát,már keveseltük az együtt töltött órákat: összeköltöztünk.Nemsokára létszámleépítés miatt kirúgtak a munkahelyemről, kétségbeestem:mi lesz a számlákkal,hitelekkel? a párom csak ennyit mondott:megoldom. Ez a mondat egy éve hangzott el, azóta előléptették,irodát nyitott (nyitottunk,mert egy pár mindent együtt csinál) és most nemhogy másnak nem fogok dolgozni, de a párom olyan lehetőséget adott nekem, hogy saját vállalkozást nyithatok magamnak:) fantasztikus.Nekem a nyugalmat és anyagi biztonságot adta a párom cége (young and creative kft.) a párom az életem és a párom élete mi, a családja.
Minden jót mindenkinek!
Nem szeretem a káromkodást, de bssza meg, elmegyek ma az állásinterjúra, a beszélgetésre. Miért?
Nem sok mindenért, azért, hogy szépen lealázzam őket, mivel ténylegesen kihasználják a kétségbeesett munkakeresőket.
Át akarnak verni? Oké, rendben, ez most nem fog menni.
Kíváncsi leszek mit fognak arra válaszolni, amit fel fogok ma tenni nekik, miszerint:
-Mivel Önök egy reklámügynökség, melyik reklámozási projektjükre a legbüszkébbek, ami a BTL vagy ATL csatornán lement és elérte a kívánt eredményt?-
Marketing munkatársnak jelentkeztem, feladatok amik ki voltak írva a profession.hu-n
Marketing csapat munkájának támogatása főképp.
Még szerencse hogy a család egyik legjobb barátja, a NAV-nál dolgozik, ha ma valóban szembesülök az eddig leírtakkal, már hívom is, hogy le lehet csapatni rájuk.
Nincs mese, be kell izzítani!
Nem akarom hogy mégtöbb ember be legyen húzva a csőbe, hiányolom a tisztességet!
Majd írok mi volt.
Az volt, hogy benyitottam, egy playmate-tel találtam szembe magam, rövid koktélruha szaténból...
Várakozóterem, hihetetlen idegesítő techno zene szólt, így tölts ki egy papírt az összes adatoddal együtt.
Majd egy másik lánnyal, aki szintén azért volt ott mint én, elkezdtünk beszélgetni, mondta hogy semmi jót ne várjak ettől. (Mondtam: sejtettem..)
Aztán kijön az irodából egy maximum20 éves kisfiú, mint igazgató. Hehe :D
Egyszerre hívott be minket, duplainterjút tartott. Tök személytelen volt.
Hadart hadart, tényleg semmit nem értettem belőle, és a cégről semmi többet nem tudtam meg mint a honlapján. Csak hype-olta magát, hogy minisztériumokkal is lehetőségünk adódna tárgyalni ha belépünk...
Beszélt sokat, majd kérdezett valami egyszerűt , majd mondta hogy Nekem mi a válaszom rá? Oké, leírta. És neked? Kérdezi a másiktól.
Aztán elérkeztem egy olyan pontra, amikor azt mondtam neki hogy én marketingre jelentkeztem, nem vagyok egy értékesítői habitusú személy, jó ha tudja. Tehát nem kenyerem a hideghívás, konkrét face to face eladás, stb..
Erre felállt a székből, és le is zárta a témát, hogy Oké, látom ti nem vagytok az én embereim, sok sikert a továbbiakhoz, viszlát.
És már söpört is ki minket az irodából (pedig a másik lány értékesítő volt az előző munkahelyén, egyedül én mondtam azt hogy én nem vagyok az. de mindkettőnket elküldött azonnal)
Nem is tudtam feltenni neki kérdésem, amit egy kommenttel előbb írtam, mert nem volt rá tényleg lehetőség, nem engedett szóhozjutni. :D Ilyet se tapasztaltam még.
Ábszolúte nem bánom, annyira mosolyogva mondtam neki hogy Ó, köszönöm szépen e remek lehetőséget hogy itt lehettem.. :D kicsit ironikusan . életem legrövidebb és legrosszabb interjúja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!