Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Young and Creative Kft-vel...

A Young and Creative Kft-vel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 16:10
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
Ja csak azt felejtettem mindez Győrben történt a Leier üzletházban ( Mártírok út 66.) nyitottuk egy irodát és ehhez keresnek új embereket
2012. jan. 9. 14:35
 12/38 anonim válasza:

Egy ismerősöm melózik náluk, és hát nem veri fel a pénz.. NAponta 11-12 órát vannak bent, amiből "dzsusziznak" meg hasonlókat, gondolom, hogy vidámak legyenek.

Valamint havonta legalább 2 hétig más városban vannak, és akkor maguknak fizetik az utazás meg a szállás egy részét, kötelező jelleggel, szóval, minuszból indulnak azokon a heteken. És csak jutalék van, semmi fix.

2012. márc. 2. 11:36
 13/38 anonim ***** válasza:
"dzsó"?
2012. márc. 3. 19:24
 14/38 anonim válasza:
Akinek a pécsi brigádról van infója az irjon :D
2012. márc. 3. 19:27
 15/38 anonim válasza:
Ez Miskolc és Debrecen.. de szerintem hasonló lehet a helyzet Pécsen is.
2012. márc. 5. 14:26
 16/38 momirc válasza:

Hát olyan csudi-izgi dolgokat olvastam erről a "cég"-ről, itt és a blogon, hogy mostmár muszáj nekem is megtapasztalnom! XD Jól eltelt 3 óra az olvasgatással, kellően informált vagyok, úgyhogy indulok is... Yopp! Mókára fel! XD

(PS: Egyébként szánalmas az egész... :/ )

2012. márc. 5. 15:36
 17/38 anonim válasza:
Sok sikert, jó mulatást... legyél "dzsuszi"
2012. márc. 5. 15:39
 18/38 Sági Keve válasza:
11%

Helló!

Ez szerintem nézőpont kérdése, nekem nem volt marketinges tapasztalatom, mégis felvettek.

Én is olvastam a blogokat előttem, nem is szívesen mentem el, de nem volt más állás ajánlatom, gondoltam, meglátjuk.

Felvettek. Nem hazudtak, tényleg jutalék van, de én jelenleg többet kerestem 1 hét alatt itt, mint szalagmunkán győrben az Audinál 1 hónapba. Ha gáz lesz, ugyis elmegyek, ígérem beszámolok róla, de eddig nem rossz hely. Ízlések és pofonok.... Ja és azt nem tudom honnan vettétek, szerencsére nem ugrálnak és hülyülnek napközben... :)

2012. márc. 5. 19:04
 19/38 zoli1984 válasza:
7%

Sziasztok!

Én is voltam náluk, nekem tetszett, jó a banda, rendes a főni, nekem bejött a dolog.

Csak elköltöztem családi ok miatt, sajna, de nem volt lehúzós műsor!

Nem csalódtam, bár tényleg hajtani kell náluk, hogy előre lépj, de szerintem ez mindenhol így van.

Akinek nem büdös a munka, az lehet náluk sikeres.

Ha kérdésetek van, szívesen válaszolok!

Ciao

2012. márc. 5. 20:42
 20/38 2012 mimi válasza:
0%

sziasztok :) Úgy látom vannak itt nagyon unatkozó emberek !!! Csak azt tudom nekik tanácsolni hogy inkább mennyenek el dolgozni, mert az írogatásokból nem fognak megélni !!!! Egyébként semmi probléma nincs a céggel !!!! Nagyon is jó munkahely és akik igazán ismerik a céget azok kivétel nélkül szeretik is !!!! Azok pedig akik nem is tudnak semmit sem a cégről és nem is dolgoztak ott , kérdezem én honnan tudnak bármit is ???????!!!!!!! Úgy hogy szerintem erről ennyit !!!! Egyébként manapság jó munkahelyet ahol szeretsz dolgozni és örömmel mész be, nem igazán találsz !!! Ez a cég ez pedig ilyen !!!!! A sok negatív , megkeseredett emberke meg hadd írogasson csak, én örömmel olvasom mert annyi badarságot tudnak össze hordani!! Úgy hogy köszönöm is nekik mert jókat nevetek rajtuk !!!!! Én csak ajánlani tudom főleg azoknak akik szeretik a kihívást és szeretnek különleges nem megszokott helyen dolgozni !!!

Dolgoztam már sok helyen de egy sem ér ennek a nyomába sem !!!!!

2012. márc. 6. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!