Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Én vettem ezt most túl komolyan?

Én vettem ezt most túl komolyan?

Figyelt kérdés
Egy banknál vagyok gyakornok pont egy hónapja. Eddig még konkrét feladataim nem voltak, csak borítékolás és lefűzés. Én szívesen segítek mindenben, vagy ha látom hogy félben van valami akkor azt megcsinálom. Hiába kértem munkát, vagy ajánlottam fel a segítségemet, soha nem adtak munkát. Volt úgy hogy a 6órát végigunatkoztam. Van a munkahelyen egy másik gyakornok csajszi, aki már 1éve ott van. És ma szószerint letámadott, hogy ne vegyem el a munkáját. Mert ma mikor kiment dohányozni, akkor én elvittem az asztaláról a lefűzendőket. Meg helyette befejeztem egyszer kétszer a borítékolást.Most ha megcsinálom helyette, akkor azt miért veszi rossz néven. Vagy én csináltam rosszul? Vagy én vagyok túl buzgó.
2011. aug. 29. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó elötti! Akkor majd holnap beszélek vele.

AMugy nem vagyok hisztis, csak szörnyen nem bírom elnézni, hogy ott van egy köteg papír és az nincs lefűzve, és ugy megy el cigizni, kávézni, trécselni, és netezni. Én azután szórakozok, miután megcsináltam mindent.

CSak már néha én érzem magam rosszul, hogy mindig megkérdezem, hogy tudok e segíteni, és azt mondják, hogy nem. Haszontalannak érzem magam.

2011. aug. 29. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Megoldódott a probléma?
2011. aug. 30. 11:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen megoldodótt, átültem egy másik irodába. Ott rengetek munka van. Az elmúlt 3 napban még arra sem volt időm, hogy egyek. Ott jól is érzem magam.
2011. szept. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!