Hogyan oldjam ezt meg?
Jelentkeztem egy állásra, álmaim állása lenne. Az első kör után visszaszóltak, hogy kedden várnak a második körre.
Igenám, de tegnap bedurrant a fogam, végül a szájsebészeten kötöttem ki, egy felső fog gyökerénél felgyűlt gyulladást ki kellett tisztítani. Varratszedés tíz nap múlva, még mindig eléggé fáj az ínyem és beszélni se tudok tisztán - a varrat is zavar.
Most találkoznék a leendő főnökömmel, eddig csak a HR-essel találkoztam. Gyakorlatilag beszédhibás vagyok a jelenlegi állapotomban.
Ilyen helyzetben még soha nem voltam, hogyan tudnám áthidalni?
Más időpontot sajnos nem tudok kérni, holnap zárják a procedúrát és a második körben bent maradt emberekből választják ki a végleges új munkatársat.
A fájdalommal tudok mit kezdeni, mert teletömöm magam fájdalomcsillapítóval. De a varrat és a húzódás miatt kásás a beszédem.
A HR-es már látott és tisztában van vele, hogy tudok normálisan is beszélni, de nem tudom mennyire lennének elnézőek, hogy most vis maior van.
Másik kellemetlenség, hogy még nincs 24 órája a műtétnek egyelőre sajnos kicsit szagos is a helye. Az orvos szerint 2-3 nap alatt ez el fog múlni. Talán megpróbálkozom szájvízzel.
Két dologtól félek: nem teszek így jó benyomást a leendő főnökömre így, illetve problémásnak fognak tartani, hogy még kb egy hétig ilyen beszédhibás vagyok, ami pont beleérne a betanítási időszakba (munkatársakkal ismerkedés, a helyi szokásokba beletanulás).
A varratszedést meg tudom oldani munkaidőn kívül, úgyhogy szabit az elején nem kellene kérnem (gyorsan szeretnének munkába állítani, ha én leszek a befutó).
No meg ilyenkor fennáll a felülfertőződés veszélye, amit az orvos mondott, nem tudom, hogy az ott dolgozók ezzel mennyire vannak tisztában és mennyire szólna bele, hogy lehet még egy köröm a szájsebészeten...
Esküszöm, egy törött lábnak jobban örülnék, mert azzal is kevésbé tűnnék problémásnak, pláne, ha bemankóznék az interjúra.
Mindenképp menj el az interjúra.
Mivel a probléma nem állandó, hanem meggyógyul rövid időn belül, szerintem nem fogják negatívan számolni, ha korrektül tájékoztatod őket a helyzetedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!