Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aupair vagyok, és kicsit sok...

Aupair vagyok, és kicsit sok a problémám a családdal! Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Én most két hónapja vagyok itt Németországban aupair, és 45 órát dolgozok egy héten. Az egy kicsit sok, nem? Hogy mondjam meg a családnak? Van hogy egy nap 12 órát, az azért kicsit sok,nem? 20 éves vagyok, és egyszerűen nincs erőm elmenni szórakozni, meg felfedezni Németo.-t mert hulla vagyok! Szerintetek váltsak családot? Péntekem szabad csak, a többi nap dolgozom! Ők hétvégén kettesben akarnak lenni, de nekem is kell magánélet! Így term. hétvégén is dolgozom...ez így nem jó, igaz?
2009. szept. 5. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Most milyen választ vársz tőlünk?? A heti 45 óra egyáltalán nem sok. Ha nem tetszik a munka keress másik családot akiknek bébyszitter kell!
2009. szept. 5. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

ez nagyon sok.

kell hagyjanak időt, hogy nyelvtanfolyamra járj (ajánlom a Volkshochschule-t)-

vannak szervezetek, ahova fordulhatsz és azok ajánlanak másik családot. az exemnél is gondok voltak az első családban, a másodiknál minden rendben volt.

Aupairvermittlung [link]

melyik városban vagy?

2009. szept. 5. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

Ahogy elnézem azért most is ráérsz (szombat délben), mert itt fórumozol az interneten...

Azért mégsem szakadhatsz meg a munkától. ;]

Nem tudom, te milyen elképzelésekkel vállaltad el ezt a munkát, de mindenki tudja, hogy az Aupair munkája nem 8 órás feladat és a legtöbb család nem csak a gyerekek felügyeletét kéri tőle, hanem házimunkákat is.

Ehhez képest a heti 45 óra egyáltalán nem sok!

A gyerekre egész nap vigyázni kell, nem teheted be őket a spájzba ha letelt a 8 órás munkaidőd.

De változtathatsz : vegyél ki egy albérletet és menj el egy McDonalds-ba dolgozni, az csak 8 órás munka lesz (ha szerencséd van). :]

2009. szept. 5. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Én simán ledolgozom a munkahelyemen 50 órát egy héten. Szerintem a 45 nem sok, de ha nem érzed így jól Magad, vagy nem ebben állapodtatok meg, akkor lépj le és keress másik családot!
2009. szept. 5. 14:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Kapok hideget meleget! Frankfurt mellett vagyok... a 30 órát lehetne dolgozni, és 260 Eurot kapni, én több mint negyven órát dolgozok 210-ért! Én tudtam, hogy nem lesz könnyű..meg nem leányálom! De a szabadidőt is úgy kellett kikönyörögnöm....
2009. szept. 5. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:

a második válaszoló vagyok.

igazad van, 30 óra.

fordulj az au-pair zentraléhoz. nem tudom, hogy milyenek Ffm-ban, de münchenben nagyon segítőkészek.

2009. szept. 5. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezőnek igaza van! Ez kihasználás, az au-pair nem "rendes", bejelentett munka, és csak zsebpénzt kap! (küldöldi mércével nézzük). Nem fizetést! Ugyanis célja a nyelvtanulás elsősorban.

Szabadidőt meg biztosítaniuk kell.

2009. szept. 5. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Megoldottam..megbeszéltem velük! Tele vagyok szabadidővel...rávezettem őket, hogy én is ember vagyok, és nem csicskásnak jöttem ki! Az apuka is van már a gyerekkel...habár nem szivesen! De rá kell jönnie, ha már megcsinálta akkor foglalkozzon is vele!
2009. szept. 12. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Ügyes vagy, örülök h sikerült megbeszélni velük! Ne is engedd magad kihasználni, mert hallottam már 1-2 ilyet, h csak dolgoztatni hívtak au-pairt. Még ok is lenne, nade megfizetni nem fizetik meg, valójában sokkal több járna azért a munkáért odakint, meg nem is au-pair feladatköréhez tartozik.-> kihasználás, ez nekik nagyon megéri.

Minden jót a továbbiakban! :)

2009. szept. 13. 10:22
 10/10 anonim válasza:
AZ NAGYON SOK! Bár attól függ, hogy minek szerződtél. A 45 óra az már au pair plus, vagy nanny. Amiért a fizetés is sokkal nagyobb. A normál au pair max napi 5-6 órát dolgozik. Beszélj a családdal. Ne hagyd, hogy kihasználjanak. (egy tapasztalt au pair)
2010. febr. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!