Aupair vagyok, és kicsit sok a problémám a családdal! Hogy oldjam meg?
ez nagyon sok.
kell hagyjanak időt, hogy nyelvtanfolyamra járj (ajánlom a Volkshochschule-t)-
vannak szervezetek, ahova fordulhatsz és azok ajánlanak másik családot. az exemnél is gondok voltak az első családban, a másodiknál minden rendben volt.
Aupairvermittlung [link]
melyik városban vagy?
Ahogy elnézem azért most is ráérsz (szombat délben), mert itt fórumozol az interneten...
Azért mégsem szakadhatsz meg a munkától. ;]
Nem tudom, te milyen elképzelésekkel vállaltad el ezt a munkát, de mindenki tudja, hogy az Aupair munkája nem 8 órás feladat és a legtöbb család nem csak a gyerekek felügyeletét kéri tőle, hanem házimunkákat is.
Ehhez képest a heti 45 óra egyáltalán nem sok!
A gyerekre egész nap vigyázni kell, nem teheted be őket a spájzba ha letelt a 8 órás munkaidőd.
De változtathatsz : vegyél ki egy albérletet és menj el egy McDonalds-ba dolgozni, az csak 8 órás munka lesz (ha szerencséd van). :]
a második válaszoló vagyok.
igazad van, 30 óra.
fordulj az au-pair zentraléhoz. nem tudom, hogy milyenek Ffm-ban, de münchenben nagyon segítőkészek.
Szerintem kérdezőnek igaza van! Ez kihasználás, az au-pair nem "rendes", bejelentett munka, és csak zsebpénzt kap! (küldöldi mércével nézzük). Nem fizetést! Ugyanis célja a nyelvtanulás elsősorban.
Szabadidőt meg biztosítaniuk kell.
Utolsó vagyok
Ügyes vagy, örülök h sikerült megbeszélni velük! Ne is engedd magad kihasználni, mert hallottam már 1-2 ilyet, h csak dolgoztatni hívtak au-pairt. Még ok is lenne, nade megfizetni nem fizetik meg, valójában sokkal több járna azért a munkáért odakint, meg nem is au-pair feladatköréhez tartozik.-> kihasználás, ez nekik nagyon megéri.
Minden jót a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!