Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan Oldjam ezt meg? Ti Mit...

Hogyan Oldjam ezt meg? Ti Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kb 5 hónapig nem volt munkám, most van, de a bejárást csak kocsival tudom megoldani a 3 műszakos munkarend miatt is.

Előző hónapban csak félhavit kaptam, ami elment a számlákra stb re, most meg ott tartok, hogy nincs egy vasam se üzemanyagra

(gyakorlatilag van kb százötven forintom)

A kocsiban kb negyedig van a tank ami még 2-3 napra elég.

Fizetés meg csak köv hónap tizedike körül..

A főnököm megállás nélkül szivat minden kopaszt, rá nem számíthatok.

Egyedül élek. Pénzügyileg magamra vagyok utalva.

2010. aug. 25. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
busz, bringa, gyalog, stopolsz ;)
2010. aug. 25. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Én először megpróbálnék előleget kérni. Ha a főnök nem ad, akkor aktív sportolásba kezdenék és rászoknék a bringával munkába járásra. Valószínűleg előbb kellene felkelni és később érnék haza, de azzal motiválnám magam, hogy védem a környezetet és k@rva jó seggem lesz 1-2 hónap múlva. :D
2010. aug. 25. 10:23
 3/12 A kérdező kommentje:
napi 100 km-t kocsikázom oda vissza.
2010. aug. 25. 10:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Autópályán nem hinném hogy mehetnék biciklivel...
2010. aug. 25. 10:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Egyébként, meg amiket ide írkáltok, ti valóban ezt csinálnátok?

Mert marha jól hangzik meg vicces is meg minden, de most komolyan...!

2010. aug. 25. 10:43
 6/12 A kérdező kommentje:

Asszem megoldást találtam a nyomoromra.

Kénytelen leszek a parkolóban lakni egy hétig a kocsimban.

Fürdést ilyesmit majd elintézem bent, kaját meg viszek magammal ami nem romlik meg.

2010. aug. 25. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Hmm. Most próbálj előleget, vagy kölcsön kérni.

A törvény pedig szabályozza, hogy a munkába járás költsége 9 Ft/km, ha a munkavállaló a tömegközlekedési eszközzel nem tud időben beérni, vagy a várakozási idő hosszabb, mint a tömegközlekedési eszköz menetideje. Erre kérdezz rá a főnöködtől, persze nem követelőzve (mert még a végén elküld), csak úgy érdeklődési szinten.

8/12 anonim ***** válasza:

Igen, valóban ezt tenném. Szerinted mégis mit lehet ilyenkor mondani? Ha magadra vagy utalva pénzügyileg, tehát senki nem tud kölcsön adni, akkor kérsz előleget a munkahelyen. Ha nem kapsz, akkor két lehetőséged van. Vagy nem mész be dolgozni és akkor majd kirúgnak vagy megpróbálsz más közlekedési eszközt keresni.

De eszembe jutott egy másik verzió is, a felesleges cuccaidat add el mélyen áron alul és abból talán összejön annyi pénz, hogy ne halj éhen 10.-éig és tudjál tankolni is.

Második voltam.

9/12 A kérdező kommentje:

Sztem az előlegkéréssel már kissé elkéstem egyébként meg nekem is járna a 9 ft per km csak valahogy a múlt hónapban elfelejtették átutalni amit már szóvá is tettem..

Nem számíthatok rájuk úgysem, meg már az időből is kifutnék ha most utalnák az előleget, meg mire lepapíroznák stb.

Nem szolgáltatom ki nekik magam inkább alszom a parkolóban ez van..

Nyomorisztán.

2010. aug. 25. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Barátaid nincsenek? Én is kifutottam a pénzből a múlt hónapban, ezért két barátomtól kértem kölcsön 10-10 ezer forintot. Amikor megkaptam a fizetést, visszaadtam nekik 11et, így még kerestek is rajtam. Bár nem kérték..

Nem tudom, mennyibe kerül a benzin, de szerintem kizárt, hogy ne legyen olyan barátod, ismerősöd, aki ne tudna addig kisegíteni.

2010. aug. 25. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!