Ha Amway-ezni szeretnék szükséges hozzá vállalkozói igazolvány?
:) Nyilván egyszerűbb egy ismerősnek előadni valamit, de az, hogy ismernék a vágyaimat, az túlzás. Lehet, hogy nem vagyok ilyenformán büszke ember, de kerek perec megmondtam, hogy nem, nem vagyok képes erre, nem okozna örömet ez a fajta munka, de örülök, ha neki igen. Ha a te ismerősöd féle ipse próbálkozna rádumálni, abban a stílusban, ahogy mesélted, hát, nem állnék jót magamért :) Ez éppen olyan, mint amikor a Darnel tréningen, egy ilyen Krisztián, aki valójában Béla, vagy mi, akarja nekem megmondani, hogy én miért is vagyok ott. (Ráadásul sajátjaként próbál előadni valamit, ami valójában koppintás.) Hogy az egész életem egy nagy rakás szar és egy senki vagyok... csak néztem körül, hogy ez meg miről beszél? :D Ott is ismerős kedvéért vettem részt, gondoltam, megteszem neki, hogy egy órát végighallgatom, mi is a lényege, és ő ezért kapott valami tanfolyami díj kedvezményt. Félúton persze felálltam, megállapítva, hogy nem nekem szól a dolog. Itt viszont nem mondhattam azt, hogy biztos az előadó (ügynök) a szar, mert a "főnök" volt, tehát maga az egész volt olyan, ahol nekem semmi keresni valóm nincs.
Az lazán megállapítható, hogy, ha az Amwaynek van is olyan része, ami Neked való, az nem az, amit ez a fickó próbál lenyomni a torkodon, no, meg a párodén is... Ez egy fanatikus, ami lehet, hogy eredményessé teszi a munkájában, mert folyamatosan "Lelkesülve van", de, ha ilyen tolakodó, az már eleve nem sok jót sejtet. Az ilyenek azt gondolják, ha valamiféle érzelmi zsarolással beszerveznek valakit, az működni fog, pedig csak, ha lecsillapodott a lelke háborgása afelett, hogy nehogymáénnelegyekképeserre, az ég egyadta világon semmit sem fog csinálni, ami a "felettesének" sem jó, meg neki sem. Ezért nem értem, miért éri meg ez a módszer.
1: az amwayhez akkor kell vállalkozói, ha pénzben szeretnéd megkapni a bónuszaidat, ha termékben vásárolod le, akkor nem kell
2: az aki az oktatási rendszer szerint csinálja az amway-t az nem fog belebukni, viszont az aki hülyeségeket csinál amway címszó alatt, az egyrészt leégeti a céget is és magát is, az ilyen emberek miatt van annyi negatív pletyka az amwayről...
Az AMWAY megtévesztett embereken élősködő paraziták társasága.Az agymosások, győzködések egyik fő motívuma hogy az alkalmazotti státus, kemény fizikai munka, nyugdíjrendszer, stb. mind-mind megvetendő és nevetséges dolgok. A hálózatépítés, passzív jövedelem, az az igazi! Aki nem kér belőle az ostoba, negatív fajankó.
Pár év hálózatszervezés, és már lógathatja is a lábát a szorgalmas új tag a Bahamákon. Ezt az életszemléletet művelitek és sulykoljátok a tagokba.
Csak azt felejtitek el, hogy az amerikai, ny-európai, skandináv és más fejlett országok mai életszínvonalát nem MLM-es hálózatépítők, hanem keményen dolgozó fizikai munkások, mérnökök, tanárok, tudósok, stb. generációi hozták létre, és tartják fenn ma is.
Nélkülük se MLM, se passzív jövedelem nem létezhetne.
Tudomásul kellene venni, hogy valójában itt is, mint minden más MLM rendszernél a termékek valójában csak melléktermékek, az egész nem ezekről szól. A lényeg a hálózatépítésen van, a beléptetésen. A termék mindig mellékes, nem véletlenül nincs normál kereskedelmi forgalomban, hiszen bizonytalan eredete-származása, bizonyítatlan hatásai, s nem utolsósorban irreálisan magas ára miatt versenyképtelen.Az MLM-termékek kizárólag a piramisjáték leplezését szolgálják, a hálózaton kívül a beszervezési aktuson túl gyakorlatilag nem jutnak, csakis a belső fogyasztásban forognak.Arról nem is beszélve, hogy a sok agymosott "sikeresen" leépíti a rokoni, baráti kapcsolatait, mert mindig a szarjaival jön, és el akar adni lelkesen (legalább a kezdőcsomag árát szeretné behozni...).És ugyan honnan származik az a pénz amit bónusz és adó gyanánt nagylelkűen kifizetnek?
Hát az bizony a "vállalkozók" hálózatába beszervezett, szerencsét próbáló Mo-i kisemberek pénze, az ő vásárlásaikból, kezdőcsomagjaikból, stb. jön össze. Amit máshol keresnek meg. Ennek a pénznek tekintélyes része pedig az amcsi részvényesek bankszámláját gyarapítja (az adók és bónuszok kifizetése után).Magyarország az MLM tekintetében hamara telítődő piac. Vagy egy új termékkel, temékcsoporttal jövő céghez lépsz be, még az alapítás idején, akkor még a nyertesek oldalán lehetsz felfutási, telítődési fázis, de egy rövid időszak után már esélyed sincs feljebb kerülni, kifújt a piac.
Nem szükséges kezdetben vállalkozói státusz! Két módon lehetséges a belépés: vállalkozóival, vagy törzsvásárlói státuszú tagként, azaz a kezdetben megkeresett pénzt levásárolhatod. Teljesen hivatalos, legális dologról van szó, ami hazánkban 19, egyébként pedig 51 éve működik. Tőkeerős, egyetlen országból sem vonult még ki, háromA minősítésű, hitelt még sosem vett fel bankoktól.
Nem lesz mindenki sikeres! Ez tény. Hol van olyan munka, ahol mindenki egyforma eredményt ér el? Itt viszont van lehetőséged rá, hogy sikeres legyél, míg egy szalag mellett éjszakai műszakban elég kevésszer ajánlják fel, hogyha heti plusz 15órát dolgozol, évek múlva milliomos lehetsz. Valóban elég nem mindennapi dolog, azonban rengeteg ismerősöm elért már ilyen szinteket. Pozitív, szimpatikus emberek, egyik sem olyan,amilyeneknek ti ezt képzelitek, hogy letámadnak az utcán és vásárolni kell. Ez nem erről szól! Ez egy szakma ami vagy megtanultok, vagy nem! Ezt nem adják ingyen, meg kell érte dolgozni. 20éves leszek és saját keresetem van belőle úgy, hogy nem tudtam 'tőkével' beszállni. Adjatok azoknak az embereknek a véleményére, akik sikeresek ebben, mert ők a hitelesek! Ha új hajat akarsz, akkor sem a henteshez mész véleményért;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!