Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha Amway-ezni szeretnék...

Ha Amway-ezni szeretnék szükséges hozzá vállalkozói igazolvány?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 18:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát igen,ha az ember még reálisan bele tud gondolni,matematikai képtelenség,hogy mindenki gyémánt,gyöngy,platina és hasonló legyen.Azóta több helyről hallottam vissza,hogy volt akinek CSAK a háza,de volt akinek a CSALÁDJA ment rá erre a fantasztikus üzleti lehetőségre...
2009. ápr. 17. 09:21
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Hát az igencsak antitalentum lehetett! Gondolom, minden előzetes nélkül belefektetett egy csomó pénzt, ami a legnagyobb hülyeség. Ha valaki hirtelen akar meggazdagodni, az így járhat. Nem azt kell nézni, akik évek hosszú munkája által már kiépített vevőkörrel, esetleg még hálózattal is rendelkeznek mennyit keresnek, hanem azt a szorgalmat, munkát, időt, amit belefektettek. Én is hallottam olyat, aki a magasabb jutalékért bevásárolt egy halom terméket, aztán a nyakán maradt a 3/4-e, ami saját fogyasztásra kb. 137 évre lesz elegendő. Ha csak azt rendeled, amire valóban van is vevőd, nem járhatsz úgy, hogy rámegy a házad... azért erre a sztorira kíváncsi lennék, ha még megvan a linkje tedd be ide, vagy privátba... köszi. (Amúgy én csak használom a termékeket, de ismerős kapcsán van némi rálátásom a rendszerre. Kb. évente 1 öblítőt, pár dezodort és 2 mosogatószert használok, de nem is kérek többet, mint amit felhasználok. Ennek így kellene lennie az "ügynök"-nél is, akkor nincs mibe belebukni.)
2009. ápr. 17. 14:12
 13/25 anonim válasza:
56%
Lehet, hogy határtalanul buta vagyok (Csak főiskolát végeztem, azt is estin, és azt is régen, igaz az Ecseri úton.), de én úgy emlékszem, hogy amikor a titkokzatos közeli ismerősök egy-egy ilyen előadásra beszerveztek, a mindig ugyanazon forgatókönyv alapján levezetett előadásokon nem az értékesítésre, terítésre, hanem a hálózat (NETWORK) kiépítésére ösztönöztek. Nem azzal kecsegtettek, hogy ha eladsz ennyit, meg annyit. .. , hanem azzal, ha ennyi meg annyi új tagot beszervezel. Termékekről én soha sem hallottam!! Ezt - kik eme piramisjátékban érdekeltek - Multilevel Marketing-nek nevezték. De odaát létezik ez? Ha valaki be tudja bizonyítani nekem, hogy az USA és Kanada széles társadalma, azok államigazgatása és adózási rendszere (törvényei) ezeket elfogadják és támogatják, a Magyar Királyi TV-ben, vásárolt műsoridőben - arccal és névvel - fogok bocsánatot kérni mindenkitől, akit az elmúlt 20 évben emiatt lecikiztem.
2009. ápr. 17. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol vannak kecsegek... lehet valamit jól csinálni és rosszul, úgy, hogy segíts másoknak és úgy is, hogy az agyukra menj. Nem kivétel ez alól az Amway sem. Minden azon múlik, hogy Te épp melyik fajtával találkozol... lutri.
2009. ápr. 17. 21:12
 15/25 A kérdező kommentje:
Linket az esetre nem tudok küldeni,mivel nem a neten olvastam hanem szinte a szomszédon tapasztaltam.Hát igen ,ha valaki elhiszi ,hogy a családi háza csak holt tőke...az vagy nagyon hülye vagy nagyon kapzsi.Egy rokonom csinálja és ő próbált beszervezni,de minnél többet hallok róla annál inkább értek egyet azokkal akik ezt gazdasági szektának hívják.
2009. ápr. 18. 09:57
 16/25 anonim ***** válasza:
39%
Légyszi ne amwayezz, nincs értelme, az egész hálózatépítéses üzlet butaság:-(
2009. ápr. 20. 08:39
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
Az milyen hülyeség, hogy 40 évet lehúz sok ember mimimálbérért alkalmazottként. A tömeg nem nézi le, mert ugyan ezt csinája, az sem szól nekik akik megélnek belőlük. Ezen is lehet gondolkodni.
2009. ápr. 20. 22:17
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
Még mindig jobb a minimálbér, mint mlm-ben a nulla jövedelem.
2009. ápr. 21. 09:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Szép rendszer lehet ha az embert még a reál-világról is letiltják!Csak belső anyagot hallgathatnak és most ,hogy mélyebben beletúrtam az egyik anyagukban még olyan szektaszépséget is találtam,hogy amennyiben valamelyik családtagjuk nem fogadja el ezt a fantasztikus életet,akkor azzal a személlyel amíg meg nem változtatja a véleményét ,szakítsa meg a kapcsolatot.Mi ez ha nem szekta?Az ismerősöm aki be akart szervezni 2 percnél tovább képtelen bármi másról beszélni.A multkor pl. éjjel 3/4 1kor zavartam ki a lakásból mikor helyettem a párom kezdte el fűzni,hogy most aztán már elég lesz... és a pofátlanság határát nem ismerve a lakásunkban közölte velem,hogy ha álmos vagyok,menjek aludni!!!Gátlástatlan ,realitásukat vesztett vagy végtelenül dolgozni lusta enberek vagy ostobák!
2009. ápr. 21. 14:26
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ez elég gáz... nekem úgy látszik, mákom volt... Kb. 10-szer akartak beszervezni, egy sem volt ilyen, mint akiket említesz. Voltam pár termékbemutatón, néhány terméket azóta is használok (Kb. 20 éve!), mert beváltak. Voltam olyan tapsolós izén is (szeminárium, vagy mi), semmi szektás jelleget nem tapasztaltam (mondjuk ettől függetlenül a tapsolós részeket untam nagyon :) ). Végighallgattam pár előadást az MLM-ről, itt sem mostak agyat, a Vebso-s internetes Amway-es izéről is kaptam anyagot is, meg beszélgetésen is voltam, mindenki tök normális volt. Kezdem azt érezni, hogy lehet ezek közt valami elkülönült csoport, akik bedurvultak... Engem többnyire régi osztálytársaim, haverok, munkatársak hívtak el egy-egy ilyen alkalomra. Egy kivételével mind elmondta, hogy melyik cégről van szó, és kb. mire számíthatok. Korrektek voltak, és elfogadták, hogy sem az értékesítési, sem a bemutatósdi, sem pedig a hálózatépítő rész nem nekem való, nincs hozzá időm, kedvem és ismeretségi köröm.
2009. ápr. 22. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!