Ha Amway-ezni szeretnék szükséges hozzá vállalkozói igazolvány?
csak akkor kell ha már van kellö bevételed hozzá
addig felesleges.
egyépként igen.
Na abban biztos lehetsz, hogy ez a házaspár a piramis magasabb részén állnak.Nem valószínű, hogy házalással meg vásárlással kerestek meg ennyi pénzt.Nekem viszont meséltek történeteket a szüleim és nem gazdagodtak meg belőle se a szüleim se pedig az ismerőseik.Voltam egy ilyen amway tájékoztatón és kicsit olyan volt, mint egy szekta.Mindenki sikeres meg beépített emberek mondják hogy ők milyen jól élnek és mindenki tapsol.Aztán elmondták nekem a szüleim hogy is van ez és inkább nem hagytam hogy beszervezzenek.
Egyébként is ebben a gazdasági válságban, amibe még csak befelé tartunk, szerinted kinek van arra pénze hogy drága Amway termékeket vásároljon?
Ha jól értelmeztem, a kérdés nem az volt, hogy elkezdje-e, hanem, hogy kell-e hozzá vállalkozási.
Ha szeretnéd, csináld, ne hagyd magad ledumálni róla, mert valakinek rossz tapasztalata van.
Nos, kétféle státusz van, az egyikhez kell vállalkozói, itt pénzben kapod a jutalékod, pontosabban annyival kevesebbet kell fizetned a termékért, amennyi a kiszámolt jutalékod. Aztán van a törzsvásárlói státusz, ahol az engedményedet nem pénzben kapod meg, hanem levásárolhatod. Ha ügyesen oldod ezt meg, el tudod azt is adni, ebből kereshetsz. Ha jó az infóm, ebben a formában is lehetséges hálózatot építeni. Egyébként meg aki "alá" belépsz, annak erről is pontosan tájékoztatni kell Téged, más kérdés, hogy a "kellemetlenebb részeket" szeretik elfelejteni elmondani. Kérdezz rá konkrétan nála is! Egy időben pl. az APEH nagyon kedvelt célpontjai voltak az amway-esek.
(Lehetséges ezt úgy is csinálni, hogy senkit ne macerálj vele feleslegesen, még akkor is, ha úgy gondolod, élete nagy lehetőségét szalasztja el. A fenti példák is mutatják, sok embernek tele van a pilickéje az erőszakos tukmálókkal. Neked azért sok szerencsét hozzá!)
1.nem szekta..Az természetes, hogy lelkesítik az üzletkötöket, minden multinál van csapatépítés -jó esetben.Ha fogalmad nincs róla, hogy müködik, mivel foglalkozik, inkább ne szólj hozzá.
2.nem minden drága.egy 500 ml-es koncentrátum ablaktisztitó, amiböl aztán higítva csinálsz 5 db fél literes kiszerelést,amivel tényleg könnyedén pucolsz, nem csíkoz stb, 1300 Ft körül van.Számolj utána.
3.nem kell irigykedni a szomszédékra, azt a szintet nem könnyü elérni, biztosan nem pottyant az ölükbe.
Aki itt szidja az Amwayt,az még az életben nem próbált tölük semmit, csak valakinek a valakije utálja az Amwayt,ezért ö is.
Amúgy én nem üzletelek vele, csak magamnak vásárolok,de nagyon szeretem a termékeit.
Vállalkozói pedig nem kellett hozzá,hogy belépjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!