Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Luxus otthagyni egy állást,...

Luxus otthagyni egy állást, csak azért mert folyton bunkózik a fönök?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem eleinte itt dolgozni, most is jó lenne de folyton belémköt, mások előtt kiabál velem (egymás közt semmit) ma is, mondta hogyha nem figyelek jobban (folyton a saját feladatait rám passzoloja amihez egyszerű titkárnőként nem hiszem hogy konyítabnom kéne) rossz végem lesz. :( Lelkileg nagyon nem bírom. 1,5 éve vagyok itt. kb. 75.eft-ért. :(
2011. aug. 18. 10:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Arra én is gondoltam h el kéne mennem szabadságra, csak nem kapok. xD

"Egyébként az ilyen munkahelyeken pont az van, hogy oda bárki megfelel." Hát igeeeen. :(

2011. aug. 23. 10:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát hiába felel meg oda bárki, ha a főnök vele is bunkó. Nem nagyon van olyan ember, akiről simán lepörögnek az események, és belesz@r a közepébe.

Én 14 évig jártam gyomorgörccsel dolgozni. Már attól, hogy hallottam belépni az ajtón szó szerint hányinger kerülgetett. Nem tudtam elhelyezkedni máshol. Egyébként a munkát szerettem, de a főnöknőm szörnyű volt. Teljesen kikészültem, annyira, hogy egyszercsak - minden mindegy alapon - leordítottam fejéről a haját. 14 év kibukott belőlem, valami hihetetlen alpári szinten. Készültem rá, hogy másnap nem kell már mennem dolgozni, de akkor ez már nem is érdekelt. Akkor jöttem rá, hogy nem érte meg ennyire kapaszkodni egy álláshoz azért, hogy beteggé tegyem magam. Nagyon megkönnyebbülve mentem aznap haza.

Azóta is itt dolgozom, a főnöknőm pedig "lelépett". De ez a nagyon ritka eset...

2011. aug. 23. 13:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez valóban ritka eset. Akkor msot nyugodtan tudod végezni a munkád.
2011. aug. 24. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Pontosan. És mennyivel másabb így létezni. Ezt csak az tudja, aki járt már hasonló cipőben.

Azóta ugrok arra, ha valamelyik beosztottal úgy beszélnek, ahogy nem kellene. "Kirúglak", 6 méterről dobják oda neki a munkát, meg hasonlók. Szóval, amikor nem veszik emberszámba.

2011. aug. 25. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!