Anyám szerint kihasználnak, és bolond vagyok. Mit gondolsz?
Szeretnék a médiában dolgozni, ezért elkezdtem az egyik helyi rádióval, és a dolgozóival ismerkedni. Már odáig eljutottam, hogy a kánikulában hívtak magukkal vizet osztani. Most hétvégén lesz az állatkertben egy egész napos 'rendezvény', amire megkértek, hogy menjek ki segíteni (9:45-18:00-ig, de nem kötelező végig kint lennem, csak ha szeretnék). Anyám a vízosztás nem tudta, ezt viszont muszáj megmondanom, mert huzamosabb ideig nem lennék itthon.
Más rendezvényekre is hívtak, de nem mentem el mindre. Hó végén lesz a rádió szülinapja, ahol ismert emberek is fellépnek. Kapni fogok 2 VIP jegyet, hogy 'hátul' legyek velük.
Anyám szerint csak kihasználnak, különben sem az 'én korosztályom', biztos megfognak erőszakolni, és mi az, hogy az egyik ott dolgozó nő lányát nem hívják, és engem igen.
17l
Igazából én se látom úgy, h ez kihasználás lenne.
Van ismerősöm nem egy, aki így érte el azt, amit szeretett volna.
Egy újságba úgy került be, hogy full ingyen írt cikkeket, amik persze tetszettek az olvasóknak.
Egyértelmű volt, h beveszik állandóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!