Mit gondolsz az önéletrajzomról / motivációs levelemről?
Szerintem jó!
Csak én nem írnám azt, hogy "nem bejelentett" munka. Inkább simán csak egyéb korábbi munkák, vagy hasonlót.
Ja értem. Kár, mert egész kisregényt írtam neked annál a kérdésnél. A moderátorok meg ááá, ha egyszer látják, hogy a válaszolók felfogták, mit kérdezel, akkor minek törölni? Na mindegy. Amire emlékszem, az az, hogy írd oda az iskoláknál a szakod is, szedd ki az indokolatlan nagybetűket (Oktatási Intézmény), szedd ki a "főbb feladatok" szöveget mindenhonnan, mert felesleges, érti a munkáltató. Halásztelki Hírmondó, újságnál így helyes a név. értsd: társasjáték helyett elég annyi, hogy társasjáték (különben is furán hat a tegeződő szó), amit a kiemelt alkalmazásoknál írtál, azt írd a számítástechnikai ismeretekhez, mert a "haladó szint" kifejezésnek semmi értelme ebben a kontextusban. A "barátok" nem hobbi. Az ambíciózusság elég kitekert szó, miért nem jó az, hogy ambíciózus?
A motivációs levél második bekezdéséből töröld azt, amit az önéletrajzban már úgyis leírtál, azt fejtsd ki, ami nincs benne. Milyen workshopok, milyen tréningek, mit csináltál ott pontosan? Továbbfejleszteni egy szó, meg még valahol van egy ilyen, ahol két szóban írtál egy összetett szót, de nem találom, melyikben. Kábé ennyit írtam, ezeket gondold át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!