Bejeltett Diáknak menyi a minimál bér 8-órában?
DE én diáknak kérdem mert az keveseb biztos vagyok benne ez csak a rendes am oda is írtam h diáknak!!!
de am köszi a választ
A diákmunka diákszövetkezeten keresztül értendő. Minimális bérezése 449 Ft/óra. Az hogy alkalmi munkába be vagy jelentve semmit nem jelent. Kivéve ha ott vagy a könyvelésnél meg naponta bele tudsz nézni a hivatalos papírjaidba. Különben azt hitet el veled a munkáltató amit akar aztán utána nézhetsz mint hal a szatyorba. Vagy mint például most.
Viszont ha most te nagyon kevesled elképzelhető hogy meg se kérdezted előre hogy mennyit fogsz keresni. Akkor az előbbi amiket irtam sztornó (törölve). Helyette: mielőtt elmész dolgozni valahova kérdezd meg mennyi pénzt fogsz keresni.
Nem Kérdeztem Ö mondta hogy 2hétre kaptam volna 5000 - et.
dee aztán idö közbe mondta hogy nem tud csak 1 hétre alkalmazni mert már nincsen meló. Amitt tudna adni diákoknak
mert sokan jöttek visza szabdásgról meg ilyenek és ígyis sokan vannak. Sajnálja de nem tud mitt tenni, csak 1 hett tud válalni mondtam neki hogy az is jó mondták elözö diákok menyit kerstek azért nem is érdeklödtem utána még a fizu után mondták hogy ök is ugy voltak hogy 50 rugó 2 hétt! Alap szerüen gondoltam hogy akkor marad 25 rugó! de nem az lett. És Köszi szépen a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!