Minimál bérrel van bejelentve?
Nem kell a bíróságra menned...
Jelentsd be az APEH-nél, hogy jóval több fizetést kap zsebbe, mint hivatalosan, írd be a cég nevét, címét, az exférjed nevét, címét, minden adatot adj meg...
Ne félj, az Apeh emberei azonnal rácuppannak az adócsalókra!... :-DDD
Vagy említsd meg a lehetőséget az exférjednek, mit szólna az Apeh-büntetéshez?!... Visszamenőlegesen?...
Jobb lenne, ha önként fizetne 30.000 forintot, nem gondolja?!...
Egy gyerekre általában 20 % tartásdíjat ítélnek meg. Ez kb.16.000.- Ft. Kérd a Bíróságtól a tartásdíj megállapitását,és egyúttal a párod fizetéséből való letiltást is.
Így minden hónapban megkapod a pénzt.
Az APEH nem jó megoldás,mert akkor biztosan elveszti a munkahelyét,és nem látsz tőle egy fillért sem.
A Bíróság a helyes megoldás. Panasznapkor megtudhatod az eljárás módját.
Az Apeh az ilyeneknél 5 évre visszamenőleg vagyonvizsgálatot tartanak : MINDENRŐL elszámoltatják számlákkal, miből vette, mikor vette, miből fizette a villanyszámláját, gázszámláját, lakbért, napi élelmet, stb...
Ha havi 60ezeret vallott be hivatalosan, akkor percek alatt kiderül, hogy annál magasabb életszínvonalon él, hacsak nem elissza a pénzét minden hónapban.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom,hogy jogosan kérhetnék 30.000 is akár,de már akkor megnyugodnék,ha normálisan fizetne 15-20.000-et.A többit meg kenje a hajára!Akkor szerintem elmegyek panasznapra és meglátjuk.Van így is 2 év,amikor egyáltalán nem fizetett,még sem mentem bíróságra,de a türelmem elfogyott és utálom,hogy minden hónapban kuncsorogjak a pénzért,már nekem kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!