Mi lenne jó nekem? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen állás lenne nekem való?Szeretek megszervezni dolgokat szeretem is csinálni az ilyen "szervezősdiket" régebben pedig nagyon érdeklődtem a pszihológus szakma iránt,de szerintem azzal nehéz lenne elhelyezkedni.Az orvos témakör is érdekelt még a gimi elején,de szerintem nem lenne nekem való mert néha eléggé remeg a kezem.Ezen kívül egyik kedvens tantárgyam a matek.És informatika tagozaton tanulok.A gimiben szinte szín jeles voltm.Szerintetek mit kéne csinálnom?És azt hol tanulhatnám?köszönöm a tippeket,segítséget.:)2011. júl. 28. 22:04
1/5 anonim válasza:
Business,menedzsment, ugyanakkor a rendezvényszervező is találna hozzád- szerintem :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.és ezekkel a szakmákkal könnyen el tudnék helyezkedni az országban?
2011. júl. 28. 22:17
3/5 A kérdező kommentje:
és hol tanuljak szerinted?
2011. júl. 28. 22:17
4/5 anonim 

válasza:

Rendezvényszervezőt felejtsd el, sajnos manapság iszonyatosan nehéz vele elhelyezkedni.
5/5 anonim 

válasza:

"de szerintem nem lenne nekem való mert néha eléggé remeg a kezem."
Nem az összes orvos sebész.
Ha el akarsz helyezkedni akkor ajánlanám inkább (matek miatt) az infó kart, mérnökit, közgazdász(?).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!