Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a levél ilyen formában jó...

Ez a levél ilyen formában jó lesz?

Figyelt kérdés

Tisztelt Vezetőség!

X Y vagyok, 32 éves.

Nagyon szeretném magam kipróbálni a "harangöntés" terén. Érdekel a "harangok" világa.

Angolul társalgási szinten beszélek. Nyelvtudásomat a későbbiekben fejleszteni szeretném, céljaim között szerepel a középfokú nyelvvizsga letétele.

A számítógépet felhasználói szinten, magabiztosan kezelem. (Word, Excel, internet)

Jó csapatjátékosnak tartom magam, szeretek csapatban dolgozni. Segítőkész ember vagyok és képes vagyok segítséget kérni. Szeretem az állandóságot, stabilitást.

Az önéletrajzomból is kiderül, hogy nincs "harangöntői" munkatapasztalatom, de ha biztosítanak egy kevés betanulási időt vagy ún. „alapképzést”, utána bebizonyíthatom Önöknek a munkakörre való alkalmasságomat.

Vagy írjak még valamit?

2011. júl. 28. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt csatolnád az önéletrajzodhoz?

Esetleg azt jobban szeretik, ha nevén szólítod a címzettet..

Egész jónak tűnik, szerintem!

jah..Excel-t, h. tanultad?? Mennyire megy??

2011. júl. 28. 18:16
 2/10 A kérdező kommentje:

A gondom az, hogy nem tudom hogy kinek kéne címezni. A hirdetésben nem írták.

Excel- iskolában tanultam. Egész pofás munkafüzetek tudok csinálni. Pl. Havi elszámolás (alkalmazottaknak) egy naptári évre előre. Munka helye- munkaidő- bevétel- kiadás, össz. munkabér- többlet/hiány.

SZUM, Min, Max...néhány függvényt nagyon jól alkalmazok.

2011. júl. 28. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Jah értem az egész jó, ügyi vagy!

Akkor sztem így is jó a megszólítás lényeg, h meg add a tiszteletet.

Ilyen tanfolyam volt v. mi??

2011. júl. 28. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Harangöntőnek akarsz menni? És ilyeneket írsz be, hogy nyelvtudás, meg még fejlődni akarsz, meg word, excel, internet??

Szerintem kend be magad korommal, aztán menjél be személyesen, hogy "hákaliccsókom, Józsi vagyok a sorról, oszt dógozni akarok. Jó bírom a meleget."

2011. júl. 29. 07:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó! Akkorát nevettem azon, amit írtál!! :D

Először tanulj meg olvasni, értelmezni és utána osztogass tanácsokat. (Szerintem.)

Nem akartok konkrét munkakört és pozíciót írni, azért raktam idézőjelbe a harangöntés és harang szavakat.

2011. júl. 29. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:

"Először tanulj meg olvasni, értelmezni és utána osztogass tanácsokat. (Szerintem.)"

Ja, lehet, hogy igazad van. Meg korán is.

Mondjuk nyelvizsgám, diplomám, meg munkám azért legalább van, és én becsülöm a kicsit is :-)

2011. júl. 29. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Mind a 7modult megcsináltad?? Csak azért kérd. vmi. 5let v. tanács, me nekem nm sikerült excel..pár ponton múlt pedig.. (tegnap 20:52vaok)
2011. júl. 29. 10:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Én informatikából érettségiztem. Kötelező iskolai tananyag volt minden: Office, Pascal .....stb.

2011. júl. 29. 11:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves Diplomás!

Ha nem kellett volna 16 évesen otthagyni az iskolát, akkor nekem is lenne 3-4 diplomám, 5-6 nyelvvizsgám, terepjáróm. Enyém lenne fél Rózsadomb, zsebemben lenne a Parlament, és meglehet, hogy én lennék a főnököd. De még mindig nincs késő hozzá :D XD

Nem, persze, értem én hogy mit akartál. De tényleg akkorát nevettem! Mellesleg nem Józsi vagyok, hanem lány. :D

Én is megbecsülöm a kicsit is. De ha egyszer már felnőtt fejjel sikeresen leérettségiztem, akkor nem 3 műszakozni akarok egy gyárban éhbérért, hanem 2 műszakozni egy olyan helyen, ahol kicsivel többet keresek, és nem megy tönkre miatta sem a házasságom, sem az egészségem.

2011. júl. 29. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor elég szcsés vagy! Nekem sajna tanfolyam jutott és önköltséges, érettségit estin tettem le, jópár éve, de nekünk nm volt ilyen oktatás!..
2011. júl. 29. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!