Hogyan kell önéletrajzot pdf dokumentumban írni? Ha nincs odaírva a hirdetésnél, hogy motivációs levél is kell, akkor azt nem kell írni?
Wordben kell megszerkeszteni és átkonvertálni, pl. itt:
tallózod, adsz neki nevet (nem kötelező)
és megadod a Mail címed, erre küldi.
Közben ellenőrízd, mert az oldal nem mindig jelzi, hogy kész a munka, közben már átküldte neked mail-ben, de te csak azt látod, hogy dolgozik percek óta...
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!
Megpróbálom a linket, ha esetleg nem tudom, akkor írok az 1. kommentelőnek, ha már volt olyan kedves, és segítséget ajánlott!
Sajnos még nem írtam soha önéletrajzot, most keresem az első munkahelyemet, ráadásul nem is értek ezekhez annyira. :)
Igaz! Meg OpenOffice-ban is..
Neten amúgy nagyon sok anyag van fent ilyen temaban. Nem nehéz Cv-t készíteni. Bar elsőre, rutin nelkul annak tűnhet kicsit.. Mi szívesen segítünk.. Én prof. álláskereső vagyok:) sajna..
Köszi, és .doc-ot hogyan lehet csinálni?
MEg egyébként is melyik a legjobb formátum erre?
Word-ben kapod a .doc kiterjesztésű DOKUMENTUMOT.
Amúgy szerintem PDF-ben akkor is jobb. Sokkal szebb!
Fejvadász cég? Az már csak komoly beosztásnál fordul elő. Attól függ, milyen állásról beszélünk.
De akkor is a PDF az "elvárt".
Mehet .doc-ban is, ha nagyon szeretnéd. De én levédeném egy jelszóval mondjuk..
Nem szabad hagyni, hogy mások belenyúlkáljanak, szerkesztgessenek... Ki tudja, mit akarnak a személyes adatokkal csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!