Mit írjak az önéletrajzba?
A helyzet az, hogy mindjárt 30 éves vagyok. Az elmúlt 10 évben volt vagy másfél évnyi munkaviszonyom.
Lehurrogást nem kérek! Nem önszántamból vagy lustaságból. Szüleimet ápoltam, sajnos mindketten nagyon betegek voltak és szó szerint 24 órás felügyelet kellett.
Csak érettségim van, nincs semmiféle szakmám.
Arra gondoltam jelentkezek valami telefonos ügyfélszolgálatra vagy call centerbe.
De mit írjak az önéletrajzba??! Nem mutat jól, hogy az érettségi letettem 2000-ben, aztán semmi, csak néhány hónapokra mcdönci és hasonlók.
Persze beleírok, hogy a számítógéphez felhasználó szinten értek, angolul társalgási szinten beszélek.
De kb. amit le tudnék írni az max 10 sor.
Vagy írjam még bele, hogy szeretnék még nyelvet tanulni, szeretnék jogosítványt? szeretek kirándulni, kedvenc együtteseim közé tartozik a Metallica
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, nagyon gáz.
Szerintem tömören és velősen írd bele, hogy az elmúlt 10 évben nagybeteg szüleidet ápoltad, és most van lehetőséged visszatérni a munka világába.
Ha a leendő munkáltatódat több is érdekli erről a részről, akkor elbeszélgetéskor úgyis rákérdez.
Nem hiszem, hogy ez lenne feltétlenül a döntő. Lehet, hogy örülnek neki, ha "kezdő" vagy...
Köszönöm nektek!
Kedves harmadik! Esetleg tudnál még egy kicsit segíteni?
Szóval leírtam az "előnyeimet"
•angolul társalgási szinten beszélek
•felhasználói szinten, magabiztosan használom a számítógépet
•gépírás tudásom jó
•jó csapatjátékosnak tarom magam
•szeretek emberekkel dolgozni
•megfelelő körülmények között önálló munkavégzésre is képes vagyok
Ez így jó lesz?
Meg még valami. Kérik hogy írjak bérigényt, a hirdetésből idézek:
"Amit kínálunk:
hosszú távú, stabil munkahely,
fix alapfizetés + jutalék,
rész- és teljes munkaidős lehetőség,
multinacionális környezet,
fiatalos csapat, jó munkakörnyezet."
Havi 1-2 szombatot is kell tudni vállalni.
Na erre mit írjak? Mivel fix+jutalék van, először arra gondoltam, hogy azt írom, hogy "nyolc órás munka esetén minimum havi nettó 140000 Ft." vagy írjam azt hogy határ a csillagos ég? Ezt csak a jutalék miatt gondolom, hogy valami hasonlót kellene, ebből talán hamarabb látják-gondolják, hogy azért írtam be magas összeget, mert dolgozni akarok. Vagy nem?
ok, már írni sem tudok
szóval "alkuképes havi 140..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!