Egyedül àlló anyaként milyen juttatásokra számíthatok?
Figyelt kérdés
20éves vagyok ,most fejeztem be a sulit,nem volt még munkahelyem,anyukámmal és kiskorù testvèremmel élek egy háztartásban, ezért is kissé nehézkesen élünk meg. Ezért tudni szeretném hogy milyen megoldàst tudnàtok nekem ajânlani. 35 hetes kismama2011. júl. 15. 06:09
11/13 anonim válasza:
A kicsit -szükség esetén- 6 hónapos kortól beveszik a bölcsibe, így tudsz munkát vállalni. De a GYES ideje alatt a felsőoktatás ingyenes, tehát belekezdhetsz egy főiskolába is, hogy nagyobb esélyed legyen munkát találni.Mi a végzettséged?
12/13 anonim válasza:
Tanultál volna ahelyett hogy szülsz! Első a karrier és a biztos háttér! Majd akkor jöhet a gyerek!
Komolyan el kellene azon gondolkodni az államnak, hogy egy bizonyos jövedelem alatt ne lehessen gyereket vállalni! Ideszüli a gyereket és várja a sült galambot!
13/13 anonim válasza:
Pontosan. Kíváncsi vagyok melyik disco budijában fogant az a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!