Ezt így lehet? Szerintetek felhívjam és kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Tegnap este kaptam egy hívást, hogy menjek állásinterjúra.
A hölgy elmondta a címet, megjegyeztem, mikor este hazaértem, megnéztem a neten és e cím alatt sok cég, üzlet működik.
Azért néztem meg, mert nem értettem honnan telefonál, olyan gyorsan elhadarta. Szerintetek felhívjam és kérdezzem meg?.
2011. júl. 13. 08:12
1/3 anonim válasza:
Inkább kérdezd meg, mint hogy ott topogj egy irodház (telephely, akármi) kapujában, és ne tudd, hová kell menned. Sok sikert! :)
2/3 anonim válasza:
Hívd fel, hogy akkor véglegesítenéd a találkozót, áll-e még a lehetőség, és akkor pontosan hova is kell menned? :) Így nem az lesz, hogy nem voltál elég figyelmes, hanem pont az, hogy figyelmes vagy, hogy "visszajelzel".
3/3 anonim válasza:
Ha irodaház, vagy olyan telephely, ahol több cég is van, akkor egészen biztosan van a helyszínen portaszolgálat, akik majd útba igazítanak. Már ha tudod a cég nevét. Ha azt sem, akkor tényleg jobb, ha visszahívod és megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!