Bemehetek csak úgy egy boltba, hogy tudnak-e munkát adni? És ha igen, kitől kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Hiába hirdetek, nem kapok munkát (tudom a válság miatt van ez....). Egyébként diákmunkát keresek, 17 éves vagyok. DE, ha mondjuk bemennék pl. a Tesco-ba vagy az Auchan-ba akkor ott lehet, hogy adnának vmi árufeltöltő munkát? Kit keressek fel ezzel a kérdéssel?2009. okt. 15. 17:44
1/7 anonim válasza:
ja a teszkóba kapsz egy jelentkezési lapot kitöltöd beadod aztán majd hivnak...a többit nem tudom
2/7 A kérdező kommentje:
és hol lehet ilyen papírt kérni? az ügyfélszolgálaton?
2009. okt. 15. 18:05
3/7 anonim válasza:
Inkáb menj el egy diák munka közvetitőhöz!
Nálunk ugy van pl hogy a tescoba csak ugy vesznek fel ha bent vagy egy diák közvetitőbe:)
4/7 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaim voltak az összes ilyen diákmunka közvetítőbe és nekik sem tudtak semmit adni, így gondolom nekem is felesleges lenne bemenni :S ezért gondoltam erre a megoldásra...
2009. okt. 15. 18:17
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm, de székesfehérvári vagyok itt match és cora nincs is, a többi áruházba amit belinkeltél pedig nincs felvétel sajnos (csak biztonsági őr, de gondolom oda nem vennének fel) :S mindegy, azért köszönöm mindenkinek a választ !
2009. okt. 15. 18:37
7/7 anonim válasza:
A diákmunkát közvetítő irodákat érdemes sűrűn "zaklatni" és akkor talán valószínűbb, hogy adnak munkát. Haverommal a nyáron két-három hétig szinte naponta benéztünk a közvetítőkhöz (pedig mindig elküldtek, hogy nincs semmi meló), végül kaptunk éjszakás munkát a fehérvári Auchanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!