Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a munkáról? És az ilyenek miért ússzák meg?

Figyelt kérdés

Gyári munka.

470 Ft nettó órabér

2 műszak

12óra

Nincs műszakpótlék.

Heti 5 nap

Szombat-Vasárnap 640 Ft órabér.

Erre sincs műszakpótlék.

8 órára vagyok bejelentve,de le akarnak jelenteni 4re,merthogy sokat kell utánam fizetni.

Persze a főnök nem piritóst zabál mintha rosszul menne.

Ja és miért kevés minden gazdagnak a pénze?

Sosem elég és le kell a szegény emberről húzni az összes bőrt?

2011. jún. 25. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Diploma helyett használd a felmosórongyot, azzal könnyebb..............................................
2011. jún. 26. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor még nem volt diplomám, felmosóronggyal takarítottunk, nekünk kellett megvenni a teszkóban munkaidőn kívül a takarításhoz a cuccokat.

Azóta már otthagytam, mondjuk ő is kirakott volna mert bejelentve sokba kerültem neki, most inkább 2-3 hetente váltogatva fiatal kiscsajok melóznak ott, bejelentés nélkül, ha nincs kedve nem is fizet nekik, hiszen próbaidősök.

Ilyet is meg lehet csinálni...

2011. jún. 27. 09:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam,hogy ez a legszarabb munka ami létezik:)

Hallottam már én is rosszabbakról.

De itt is felb*sz,hogy például a fizetett szabadságokat is csak 8 órában fizetik.

A táppénz meg a 8 óra 40%-a és én még jól jártam,mert sokan 4 órában vannak bejelentve.

Azok nem vesznek gyógyszert abból a pénzből amit kapnak...

2011. jún. 27. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
ne bántsd a parlamentet.. nagyon szép épület és nem tehet róla, kik vannak benne.... inkább mérges gáz a klimába :D bár most hogy tervezik, hogy elköltöznek.:: :D
2011. júl. 15. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy törvénytelenségeket csinál a volt munkáltatód, egy jól irányzott névtelen telefon, és máris nyakán az ellenőrzés...
2011. júl. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!