Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ciki ha valaki...

Szerintetek ciki ha valaki szakácsnő? (lent)

Figyelt kérdés

2 éve érettségiztem, de nem tudok elhelyezkedni a szakmámban. Kaptam egy munkaajánlatot egy kisebb étteremben, mint szakácsnő. Nem ilyen iskolát végeztem, viszont nagyon szeretek főzni.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek nagyon ciki ez?

Komolyan kérdezem, és elnézést kérek, hogy ebbe a kategóriába tettem, de úgy gondolom itt hamarabb kapok értelmes válaszokat. Köszönöm!

21/L

2011. jún. 24. 15:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm, aki kb 5 éves kora óta arra hajt, hogy szakács lehessen. Nem értem, miért lenne ciki.. szép, kreatív, hasznos munka. Pincérnőként lehet jobban keresnél, mert jattolnak is, de nem azt csinálnád, amit szeretsz..
2011. jún. 24. 16:05
 12/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Nagyon örülök:)

Mindenki válaszára kiváncsi vagyok! Köszönöm!

2011. jún. 24. 16:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ciki,sőt!gondolj bele ma hány fiatalabb nő/lány tud főzni? nem sok,egyre kevesebb.

lassan már kincs lesz az ilyen!én is nagyon szeretek főzni és a mostani barátom nagyon meg is becsüli!az idősebb férfiaknak ez már nagyon fontos.

azt is mondják a férfiaknak a hasukon át vezet az út...

2011. jún. 24. 16:07
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, főleg ha szeretsz főzni, bár ha a másikat választod, ott van borravaló is, de a kettő közül én is inkább a szakcsnőt választottam volna.
2011. jún. 24. 16:08
 15/32 anonim válasza:
100%
Nagyon kemény meló lesz, de megfelelő alázattal, határozottsággal, önzetlen szeretettel a munkád iránt meg lehet csinálni. Nagyon sok sikert kívánok, és főleg kitartást!
 16/32 A kérdező kommentje:
Többet kell dolgozni a konyhán, mintha a pincérnősködést választottam volna, és igen, ott a pénz is jobb lett volna. Azért választottam ezt, mert ezt szeretem csinálni, és mert nem birnám a csesztetést,amit a pincérnők kapnak.
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Szerencsés vagy, hogy van munkád, és ha jó vagy a munkádban, híred mehet, szóval, még feljebb is léphetsz, kerülhetsz majd egy jobb helyre is akár.
2011. jún. 24. 16:09
 18/32 anonim válasza:
100%
Mért ez a nagy "ciki ez, vagy ciki az?"??? Mindenre megkérdezitek már hogy ez ciki? Annak érzed? NEM! Nem az! Mért lenne az?
2011. jún. 24. 16:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
nem pláne ha szeretsz főzni.
2011. jún. 24. 16:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha az élet iskolájában helyt állsz akkor nincs okod panaszra. Egyáltalán nem ciki.
2011. jún. 24. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!