Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyar nőkből qrvákat...

A magyar nőkből qrvákat akarnak csinálni?

Figyelt kérdés

A választék: webcamlány, konzumhölgy, csinos lány masszőr, táncos lányok éjszakai szórakozóhelyekre, emellett ha nem akarod a testedet áruba bocsátani, mehetsz értékesítőnek, ügynöknek is a Zepterhez vagy a Brokernethez.

Ha igényelsz szociális segélyt akkor mehetsz mint /kötelezően fogadd el!/ sz*rpucoló "ápolónak", szedheted a szemetet vagy hullaházba hullával foglalatoskodni.

2011. jún. 23. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze, mint tudjuk, Magyarországon mindenki jól fizető, nem megerőltető munkát akar, és szidja azt, akinek ilyen van. Csakhogy akinek ilyen van, az valószínűleg tett is érte..a tanulás lehetősége mindenkinek adott. Egyéb kérdés?
2011. jún. 23. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Ó, láttam én már diplomás utcaseprőt és szarpucolót is, tehát a tanulás nem minden.
2011. jún. 23. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is láttam, persze, nem minden a tanulás, aki nem tud élni a lehetőségeivel, az így járt. De a tanulás maga a lehetőség.
2011. jún. 23. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Amíg a menő csajok csavarogtak, meg moziztak, én tanultam...aztán jött a fősuli, aztán diplomáztam. És kezdőként is sokat tanultam, és mertem vállani, kockáztatni, és tenni azért, hogy többre vigyem. Nem jön az magától, tenni kell érte.

Ja, és el tudtam helyezkedni, és nem a fenti munkahelyeken...

2011. jún. 23. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:

mit gondolsz az amerikaiak majd pont magukat fogják csicskáztatni mikor az idióta magyar kifele vágyik jobb fizetésért, ott a minimálbérnek úgy örülnek mint a nem tom mi. szóval magyarországon gondolkodj.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:5

Akkor inkább dolgozz itthon mint az állat lószar pénzért ilyen adók mellett és árak mellett. Kifelé , Kifelé külföldre!!!

2011. jún. 23. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert külföldön a csicska minimálbérből is jobb színvonalon tud élni a magyar, mint a saját országában, ahol a minimálbér még éhenhalásra sem elég, nem csoda, ha örül neki.Nem csoda, hogy nem rohan hanyatt-homlok vissza, aki kijut egyszer...
2011. jún. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!