A magyar nőkből qrvákat akarnak csinálni?
A választék: webcamlány, konzumhölgy, csinos lány masszőr, táncos lányok éjszakai szórakozóhelyekre, emellett ha nem akarod a testedet áruba bocsátani, mehetsz értékesítőnek, ügynöknek is a Zepterhez vagy a Brokernethez.
Ha igényelsz szociális segélyt akkor mehetsz mint /kötelezően fogadd el!/ sz*rpucoló "ápolónak", szedheted a szemetet vagy hullaházba hullával foglalatoskodni.
Amíg a menő csajok csavarogtak, meg moziztak, én tanultam...aztán jött a fősuli, aztán diplomáztam. És kezdőként is sokat tanultam, és mertem vállani, kockáztatni, és tenni azért, hogy többre vigyem. Nem jön az magától, tenni kell érte.
Ja, és el tudtam helyezkedni, és nem a fenti munkahelyeken...
mit gondolsz az amerikaiak majd pont magukat fogják csicskáztatni mikor az idióta magyar kifele vágyik jobb fizetésért, ott a minimálbérnek úgy örülnek mint a nem tom mi. szóval magyarországon gondolkodj.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:5
Akkor inkább dolgozz itthon mint az állat lószar pénzért ilyen adók mellett és árak mellett. Kifelé , Kifelé külföldre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!