A magyar nőkből qrvákat akarnak csinálni?
A választék: webcamlány, konzumhölgy, csinos lány masszőr, táncos lányok éjszakai szórakozóhelyekre, emellett ha nem akarod a testedet áruba bocsátani, mehetsz értékesítőnek, ügynöknek is a Zepterhez vagy a Brokernethez.
Ha igényelsz szociális segélyt akkor mehetsz mint /kötelezően fogadd el!/ sz*rpucoló "ápolónak", szedheted a szemetet vagy hullaházba hullával foglalatoskodni.
kötelezően fogadd el!/ sz*rpucoló "ápolónak"
Ha te vagy hozzátartozód odakerül ki pucolja ki?
Na erre mondják azok a nagyon okosok, hogy talál munkát, aki akar...
Hát, alja munkában nincs hiány, az biztos.Már csak azon csodálkozom, hogy a felsorolt szexmunkákat még nem ajánlják közmunka keretén belül...Ja bocs, lehet, hogy azzal jobban lehetne keresni, mint utcasepréssel, ezért versenyszférának számít , így már nem is sózhatja a segélyezettre a drága hivatal.
Szerintem a szarpucoló ápoló még nem is olyan rossz.Van akit bedugnak valami konyhára mások után mosogatni a szennyes edényeket, meg krumplit pucolni.Hát, akkor már jobb a szegény betegeken segíteni.Onnan még esetleg feljebb is léphet az ember.De a mosogató vagy a seprű mellől nem vezet feljebb út.
A hullaházban meg legalább nem lesz az ember közröhejnek kitéve, hisz ott úgysem látja senki.
Remélem, pár éven belül családostól eltűnhetek külföldre erről a szemétdombról!
talán tanulni kellett volna...
Érdekes módon én minden háttérsigitség nélkül találtam magamnak diákmunkát 5 éven keresztük,azóta meg nomális jól fizető munkát,ráadásul Borsdoban...(és nem,nem feküdtem ezért senkivel össze,tudás alapján vettek fel)
Pedig NŐ vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!