Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A magyar nőkből qrvákat...

A magyar nőkből qrvákat akarnak csinálni?

Figyelt kérdés

A választék: webcamlány, konzumhölgy, csinos lány masszőr, táncos lányok éjszakai szórakozóhelyekre, emellett ha nem akarod a testedet áruba bocsátani, mehetsz értékesítőnek, ügynöknek is a Zepterhez vagy a Brokernethez.

Ha igényelsz szociális segélyt akkor mehetsz mint /kötelezően fogadd el!/ sz*rpucoló "ápolónak", szedheted a szemetet vagy hullaházba hullával foglalatoskodni.

2011. jún. 23. 14:49
1 2
 1/16 anonim válasza:
73%
Hát...ezeken kivűl még van elég sok munka,de vagy a hibás ha csak ezeket veszed észre.
2011. jún. 23. 14:52
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Azért ez elég sarkalatos megfogalmazás.A végletek között még nagyon sok munkalehetőség van, köztük jól fizető is(nem qrválkodás).
2011. jún. 23. 14:53
 3/16 A kérdező kommentje:
Komolyan ma néztem az expresszt szó szerint ezek voltak!
2011. jún. 23. 14:53
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
mit gondolsz az amerikaiak majd pont magukat fogják csicskáztatni mikor az idióta magyar kifele vágyik jobb fizetésért, ott a minimálbérnek úgy örülnek mint a nem tom mi. szóval magyarországon gondolkodj.
2011. jún. 23. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél a pont. Ilyen munkát nemcsak a magyaroknak kínálnak, hanem mindenkinek. Aki akarja, elvállalja, aki nem akarja, az keres tovább. Ezek csak lehetőségek, ugyanúgy, mint a tanár, a fodrász, az orvos, a pincér, a vezérigazgató. Bármi lehetsz, persze ha "könnyen" akarsz pénzhez jutni, valóban a fenti szakmák egyikét kell választanod.
2011. jún. 23. 14:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
a különböző gyárakba összeszerelőket mindig keresnek, tehát nem feltétlenül kell a fent felsorolt beosztásokban dolgozni
2011. jún. 23. 14:57
 7/16 anonim ***** válasza:
55%

kötelezően fogadd el!/ sz*rpucoló "ápolónak"

Ha te vagy hozzátartozód odakerül ki pucolja ki?

2011. jún. 23. 15:01
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Na erre mondják azok a nagyon okosok, hogy talál munkát, aki akar...

Hát, alja munkában nincs hiány, az biztos.Már csak azon csodálkozom, hogy a felsorolt szexmunkákat még nem ajánlják közmunka keretén belül...Ja bocs, lehet, hogy azzal jobban lehetne keresni, mint utcasepréssel, ezért versenyszférának számít , így már nem is sózhatja a segélyezettre a drága hivatal.

Szerintem a szarpucoló ápoló még nem is olyan rossz.Van akit bedugnak valami konyhára mások után mosogatni a szennyes edényeket, meg krumplit pucolni.Hát, akkor már jobb a szegény betegeken segíteni.Onnan még esetleg feljebb is léphet az ember.De a mosogató vagy a seprű mellől nem vezet feljebb út.

A hullaházban meg legalább nem lesz az ember közröhejnek kitéve, hisz ott úgysem látja senki.

Remélem, pár éven belül családostól eltűnhetek külföldre erről a szemétdombról!

2011. jún. 23. 15:03
 9/16 anonim ***** válasza:
44%

talán tanulni kellett volna...

Érdekes módon én minden háttérsigitség nélkül találtam magamnak diákmunkát 5 éven keresztük,azóta meg nomális jól fizető munkát,ráadásul Borsdoban...(és nem,nem feküdtem ezért senkivel össze,tudás alapján vettek fel)

Pedig NŐ vagyok...

2011. jún. 23. 15:15
 10/16 anonim ***** válasza:
ha a hvg-t nézed,más munkaleheőségekkel fogsz találkozni...
2011. jún. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!