2 éves szakmai tapasztalat hogyan?
Vagy dolgozhatsz ha pénz kell ÉS mellette csinálod az OKJ-t. Sok helyen lazábban veszik a hiányzásokat, de kérhetsz egyéni tanrendet is majd a tanároktól ha dolgozol, és a csoporttársaktól elküldik az anyagot ami kell, ilyesmi.
Meg lehet oldani több lehetőséggel is h munka mellett tegyél le szakmát, sokan csináltuk így.
20/L
"Ja meg egyetemet nem tervezek, mert nekem pénz kell. Nem pedig haszontalan baromságok enciklopédiája. :D"
Sok sikert majd ahhoz a nettó 67.000 forinthoz, amit egy olyan munkával kereshetsz amihez elég egy érettségi...
Ja, mert a diploma garantálja h nem megy majd ő is diplomával utcát söpörni, mi? gratulálok neked is. A diploma ad tudást, talpraesettséget és a szakma velejét nem ott fogja megtanulni. diplomán kívül is létezik világ, sőt nem minden szakterületen részesítik előnyben a diplomás képzést a szakmai képzéstől, ezt meg én tudom. Különösen értem ezt a divatszakmákra- kommunikáció, rendezvényszervezés- na, ezeknél kitörölheted a diplomáddal kb, mert megmondták szakmabeliek, hogy az számít mennyire élelmes és tehetséges valaki, na meg perzse kapcsolatok sem ártanak.
Fossák szó szerint a diplomásokat, tudásukkal meg nem sokra mennek. Ha valaki nem motivált az egyetemre, akkor nem kéne cinikuskodni, ugyanis lehet, hogy jobban boldogul így.
Egyetemre is lehet menni, de az nem jelent semmi bizonyosságot, és főleg nem az egyetlen út. -Már attól függ melyik területről beszélünk, én említettem kettőt, ahol lesz@rják a diplomát.
Ennyi kéremszépen. :)
Látod a diploma szót egyáltalán az írásomban?
na akkor fuss neki még egyszer mielőtt habzó szájjal nyáladzol..
Mert az egyetemre nem a diploma miatt mennek, ugye?
Te szedted így ki a szövegéből hogy ha nem megy egyetemre akkor hajrá a 67ezerért. Korábban azt is írta a kérdező, hogy az OKJ-n még gondolkodik, de azt nem másoltad ki. :)
Ja, amúgy nem akartam csípősen fogalmazni, csak olyan hangulatban voltam. A nyáladzás meg nem szokásom. ;)
"miért mentél gimibe, ha nem akarsz továbbtanulni?"
Mint mondtam, mert ide vettek fel. Azért. -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!