Tapasztalat a Decathlonról?
Egyetem mellé keresnék munkát a lakhelyemhez viszonylag közel meg lett hírdetve egy eladói állás a Decathlonba. Valakinek van tapasztalata? Mennyit lehet keresni, milyen a munka, a közeg?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
En voltam a Decathlonban interjun. Reszlegvezetonek jelentkeztem. Tipikus multi. "Felkapaszkodott", semmihez sem erto vezetokkel. Egy 3 oras majomkodason kellett resz venni. Ami utan kozoltek, hogy azert nem vagyok alkalmas, mert "nem mosolygok eleget, pedig kommunikacios foiskolan vegeztem" Erre mondtam, hogy az egy dolog, de mi koze a szakmai tudasomhoz a mosolygasnak es amugy is logisztika szakiranyon vegeztem. Erre nem mondtak semmit. Szoval sok jora ne szamits. Vallald el, ha muszaj, de ahogy lehet, lepj tovabb...
Uh, nem túl biztató! :) Fél év van hátra az egyetemből valami rugalmas meló kéne addig..
Kíváncsiságból, tudnál írni hogy az a három órás tesztelgetés miből állt? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!