19 éves vagyok. Édesanyám 2 hónapja elhunyt. Ha azt akarom hogy a kishúgom és az öcsém ne kerüljön intézetbe fizetnem kell a rezsit. Milyen munkát tudnék vállalni és hol keressek?
Figyelt kérdés
Sajnos diákmunkát már nem kapok. Az állam nem ad semmilyen támogatást. Csak érettségim van. Mit tudnék csinálni?2011. jún. 21. 20:53
21/24 anonim válasza:
:D
Én is! (Csak kicsit idősebb)
22/24 A kérdező kommentje:
Kaptam munkát Lidl üzletvezető helyettesként. Levelezőre átiratkoztam. Szerencsére jól fizetnek, így maradnak a tesók. Köszi mindenkinek a segítséget :)
2011. júl. 6. 22:56
23/24 anonim válasza:
Nagyon örülök neki, hogy sikerült!
És köszönöm, hogy jelentkeztél.
Nagyon sok sikert, örömöt és minden jót kívánok neked, nektek a továbbiakra!
A korábbi felajánlásom, hogy írj a privimre, ha valami örömed, bánatod, gondod, akármid van, továbbra is áll!
Üdv.
24/24 anonim válasza:
Mi van veletek azóta? Most találtam meg a kérdést, remélem minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!