Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 19 éves vagyok. Édesanyám 2...

19 éves vagyok. Édesanyám 2 hónapja elhunyt. Ha azt akarom hogy a kishúgom és az öcsém ne kerüljön intézetbe fizetnem kell a rezsit. Milyen munkát tudnék vállalni és hol keressek?

Figyelt kérdés
Sajnos diákmunkát már nem kapok. Az állam nem ad semmilyen támogatást. Csak érettségim van. Mit tudnék csinálni?
2011. jún. 21. 20:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az emelt összegű családi pótlékot és az árva-ellátást a Nyugdíjintézetnél kell kitölteni. Adnak nyomtatványt. Hitelt nem vennék fel!
2011. jún. 22. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Ne vegyél fel hitelt, mert akkor lesz igazán nagy baj.

Járj utána, ha te vagy a gyám jár a testvéreidnek árvaellátás, jár családi pótlék. Kérj segítséget vagy tanácsot interneten ügyvédtől aki ismeri a jog ezt a részét, ingyenis lehet tanácsot kérni, mire vagytok jogosultak.

Hitelt csak a végső esetben vegyél fel.

2011. jún. 22. 19:05
 13/24 anonim ***** válasza:
Majd jelentkezz, írj ide néhány sort, hogyan alakulnak a dolgok?
2011. jún. 23. 07:06
 14/24 A kérdező kommentje:
jelentkezem köszönöm a segítséget. Már voltam a munkaügy központba, az életrajzomat egyenlőre 12 helyre adtam le. :)
2011. jún. 23. 16:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Köszi hogy jelentkeztél. Hidd el valami biztosan sikerülni fog! Az emberekből nem veszett ki a segíteni-akarás, csak nincs mindenkinek lehetősége. Keresd, kutasd, ne add fel! És főleg bízz is benne, és amíg teheted, addig légy együtt a tesókkal, menjetek fürödni, kirándulni, legyetek együtt minél többet. Készítsd őket fel az önállóságra (reggeli elkészítése, mosdás, öltözködés stb.), mert ha olyan munkát találsz, hogy később ezt nekik kell egyedül megcsinálni, ne legyen baj.

És persze a gáztűzhelyet használni, kenyeret szelni, egy virslit megfőzni. Használjátok ki ilyesmire ezt az időt!

Majd jelentkezel?

2011. jún. 23. 16:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen igen. Már tanítgatom ezeket. Most ezzel kapcsolatban amúgy a helyi járatos buszok a probléma :)
2011. jún. 23. 18:50
 17/24 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy! Ha gondolod, nyugodtan írj privit amikor jólesik, vagy valamiben megakadtál, és távolból valamiben tudok segíteni. Vagy éppen csak úgy érzed, hogy jó lenne valakinek elmondani, hogy éppen mi történik veletek. Mindenképp válaszolok, csak írd be a tárgyba: 18 éves lány. (Nem minden e-mailt szoktam megnyitni)

Üdv. Szép estét!

2011. jún. 23. 20:04
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. De miért pont 18 éves lány? :)
2011. jún. 23. 20:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Bocsi! Az életkort elírtam. Akkor legyen 19. éves, és ha fiú vagy, akkor fiú. Nem tudom, miért volt bennem az, hogy lány vagy? Persze ez semmit nem von le az értékedből, sőt!... Amit teszel, akár lány vagy, akár fiú az nagyon szép tőled! És természetesen a felkínált lehetőséget (hogy tartsuk a kapcsolatot priviben) ugyanúgy adom neked is, mintha lány lennél. És bármi gondod van a házimunka terén, írj bátran! (Én túl vagyok az 50-en, sőt még ....!) Üdv. Szép napot!
2011. jún. 24. 07:18
 20/24 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D
2011. jún. 24. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!