Mi az ami jól keres?
Kapaszkodj meg : házakat tervez! :D Amúgy véleményem szerint haldoklóban van a magyar építőipar, mert az embereknek nem sok pénzük van házakra. Azért ezt be lehet vállalni, de a gépész- vagy villamosmérnök jobb.
Ha pedig tényleg izgalmat akarsz, akkor kaszinózz vagy tőzsdézz. Ahogy előttem is megmondták, garantált az izgalom a nap 24 órájában. XD
pedig az (a tőzsde és a gazdaság VALÓDI működése) roppant érdekes
ennek kapcsán
Az alábbi hanganyagokat
könyveket
publicistákat
csak ajánlani tudom. Nagyon sokat lehet ezekből tanulni.
Különös tekintettel a hangoskönyvekre
pl. ilyeneket tudsz MP3-as formátumban letölteni:
jó könyv
ezeket is ajánlom
az első film - pályaválasztás előtt alló fiatalként - kiváltképp érdekes lehet (annak ellenére, hogy amerikai film tanulságos ez itt is)
ja és mindenképpen tanuljál meg jól angolul
jól fog jönni:)
és ez rajtad múlik, nam az iskolán
használd a fejedet!
nem a papír számít hanem a tudás!
a "papír" csak formai kellék, afféle elcseszett belépő
légy kreatív keresd mega azt ami neked tetszik és amivel jól is lehet keresni
ezt neked kell kitalálni
senki sem fog helyetted gondolkodni
nincs olyan iskola ami erre valóban felkészít...
ki mondta, hogy most tőzsdézzen?
tanuljon, értse meg a tőzsde és a gazdaság lényegét... (pl. hogy mekkora mókusvakítás az egész:) ebből nézőpontból mindjárt érhető és nagyon érdekes lesz az egész… ilyen tudást iskolától soha nem fog kapni…)
ez már csak a saját pénzügyei szempontjából se rossz ötlet (feltételezem idővel lesznek ilyenek)
kiindulópontként az alábbi könyvet ajánlanám
persze ehhez (sajnos) jó angolnyelv-tudás kell
egyébként az USÁ-ban vannak olyan magániskolák, amelyek már tizenegyhéhány éves kortól efféle dolgokra készítenek fel
azt, hogy mennyire jók nem tudom, de vannak ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!