Balázs vagyok,20 éves, van egy szaros érettségim, éppen próbálok budapesten munkát találni, de semmi nem jön össze, gondolkodtam valami okjs képzésen is, de igazából nincsen kiforrott ötletem. Mihez kezdhetnék? Szívesen fogadnék tanácsokat.
Pedig van munka Balázs.
Kérdés elég e neked a 80 ezer netto, mert kb annyit tudsz majd keresni ahogy én is 8 évvel idősebb fejjel nálad.
Szánj rá egy napot, és járd be a bevásárlóközpontokat, akadnak eladói munkák, továbbá vegyél egy expresszt (200 ft)
Nameg a legfontosabb!
Tanuld meg a PR duma alapjait, és dobj össze egy meggyőző önéletrajzot.
Ha minden kötél szakad, mivel nincs csak érettségid azzal meg csak továbbtanulásra jó, akkor jelentkezz postásnak, oda szinte mindenkit felvesznek.
Expressz-t ne vegyél! Mert az max a kedvedet veszi el. Bár milyen más hirdetési felület lapján, könnyebben kapsz jobb munkát. Mert az Expresszbe rohadt drága hirdetni, és csak azt hirdetik meg amire már sehogy máshogy nem találnak ember. Sé esetedben nem a ritka képzettség lenne erre az ok.
Én szaknévsorban könnyeben találtam jobb munkát, minden céget felhívtam ami a szakmába vágott. És mindig valahol volt munka.
ma 06:20
Az lehet, de ami az expresszben van oda fel is vesznek ha már behívtak, és nem az van hogy ide mászkálj meg oda mászkálj egy meg kétfordulós interjúkra aztána végén bocs mégse téged választottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!