Még csak 12 vagyok de azon gondolkodtam mi legyek ha nagy leszekXd tudom ez egy kicsit dedós kérdés de akkor is mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Én asszem újságíró akarok lenni<32010. márc. 4. 19:50
1/10 anonim válasza:
hát mi így az ország másik végéről (vagy pont nem de nah) szal így a semmiből nem hiszem, hogy tudunk neked mondani valamit is
te tudod, hogy mi érdekel
2/10 A kérdező kommentje:
tudom de azért köxy<3 egyébként mint mondtam hogy az újságírás érdekel a sztár plyetik meg ilyesmi:Đ
2010. márc. 4. 19:56
4/10 anonim válasza:
Ha újságíró akarsz lenni,akkor gyorsan szokj le ezekről az idétlen szleng szavakról.Pl:
kösy-köszi vagy köszönöm
pussy-puszi vagy csók
-vok-vagyok stb...
5/10 A kérdező kommentje:
okxy köszyy<3
2010. márc. 4. 20:05
6/10 anonim válasza:
Ilyen korban még én is akartam újságíró lenni meg még csomó minden... de végül a műkörömépítésnél kötöttem ki.
19/L
7/10 A kérdező kommentje:
ezzel aztmondod énis műkörmös leszek?xd
2010. márc. 4. 20:58
8/10 anonim válasza:
Én látok abban is fantáziát, hogy női humorista legyél! :D
9/10 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?:Đ
2010. márc. 5. 09:26
10/10 anonim válasza:
Neem nem azt mondom h te is műkörmös leszel csak, h bármi kisülhet az "újságírásból":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!