Ebay-es licitálásban téren jártas társaim, mit kezdhetnék ezzel a problémával?
Már kezdek sokkot kapni, annyira idegesít a dolog! Egy ideig csak magamnak vásárolgattam ezt-azt az ebay aukciós oldalain, de mostanában már mások is megbíznak vele. Viszont mióta több embernek kell dolgokat beszerezni, egyre inkább nem sikerül. Az ok pedig: mások licitálós programja. Hiába vagyok fent éjfélig, hogy az utolsó percekben leüthessem a kívánt árut, valakinek a programja az utolsó 5 másodpercben megteszi helyettem. . .
Nem akarok senkinek csalódást okozni és idegeskedni, úgyhogy ha valaki esetleg tudja, hogyan kell kijátszani ezeket a progikat, vagy hogyan szerezhetnék be én is egyet (és hogyna kell használni) kérem segítsen!!
Nem kell ehhez semmilyen program. Megadod a maximális licitedet, és az ebay helyetted licitál a megadott határig.
Így működik az ebay.
Egyszerűen túl keveset raktál rá az utolsó pillanatban, és volt bent magasabb ajánlat.
Meg aztán nem csak te vagy olyan zseni, aki ravaszul lejárat előtt licitál, hanem kb mindenki.
7.49-ért viszed nyilván, ha más nem licitált rá.
És nyilvánvalóan mások nem látják a maximális licitedet.
Nem ártana elolvasnod az ebay tájékoztatóját, ha ilyen alapvető dolgokkal sem vagy tisztában, mert nagyon meg fogod szopni.
Köszönöm a válaszokat, sokat segített pl. hogy megtudtam ezt a max licites dolgot! Tényleg nem voltam ezzel eddig teljesen tisztában pedig már elég sok minent tudok - bár nem a tájékoztatóból, azt még nem olvastam, hanem én mindent gyakorlat útján tanulok meg. Adja magát általában a legtöbb dolog.
De tényleg furcsa, mert már elég sokat vásároltam, és még csak most merült fel ez a probléma, mikor üzletszerűen kedtem el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!