Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit mondjak ha megkérdezik...

Mit mondjak ha megkérdezik állásinterjún, hogy miért hagytam ott az előző munkámat?

Figyelt kérdés

Igazából kirúgtak azzal az indokkal, hogy nem elégedettek a hozzáállásommal, merthogy ők univerzális embereket keresnek stb.

Ez persze nem igaz, mivel szinte egész idő alatt olyan helyre raktak be, ahonnan gyakorlatilag egy percre sem lehet elmozdulni max ha valaki levált, de akkor meg az ő munkájába is be kell valakinek segíteni, vagy maximum 10 percre tud leváltani különben elúszik az egész és leáll a gépsor.

Az igazi hátterében az elbocsátásomnak szerintem az állt, hogy sokba kerültem a cégnek mivel már elég sok fizetésemelést kaptam náluk, illetve a bejárásom költségesebb volt mint a többieké.

Nem akarok iyleneket mondani állásinterjón, mert tuti, hogy akkor nem vesznek fel.

Mit tegyek iylen helyzetben?

Nem akarok semmivel sem rossz benyomást kelteni.

2011. jún. 8. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyébként ha olyasmit mondanál, hogy túl egyhangúak voltak a feladataid, gyakran voltak csöndes időszakok, hogy nem is volt munka és emiatt unatkoztál és nem érezted hasznosnak magad... Ezért keresel most valamit, amiben hasznosnak érezheted magad és épp ez a munkakör amit megpályázol ez ilyen, és égsz a vágytól, hogy dolgozhass... Ilyesmi vonal???
2011. jún. 8. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Üzemanyagtámogatást kaptam 10 forintot kilométerenként.

Egyébként én is úgy tudom, hogy leírhatja.

A többiek mind pestről és környékéről jártak fel, én meg úgy voltam vele, hogy gázos a kocsi alig kajál, és bőven belefér ha támogatják.

2011. jún. 8. 10:26
 13/14 A kérdező kommentje:

ma 10:25

nem tom, elég nyakatekertnek tűnik ;)

2011. jún. 8. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Pl:

1.Itt lakik a barátod/barátnőd, így praktikusabb lenne, ha itt dolgozhatnál

2. A jövőben tervezed az ideköltözést, azért szeretnél itt munkát.

3. Szüleid ide közelebb laknak, segítenél nekik sokat, ha többször látogathatnád őket, így ez megoldhatóbb lenne.

Ami biztos, hogy ne szidd az előző munkahelyedet, és ne áruld el, hogy problémád volt, mindennel elégedett voltál azt mondd, de neked jobb lenne most itt valamiért, és találj ki valami hasonlót, amit feljebb írtam. Az igazat semmiképp ne mondd meg, mert hiába bólogatnak, rossz fényt vet rád!

2011. jún. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!