Elmegyek. Mit tegyek? Lesznek boldog napok?
26 éves lány vagyok. 3 nap múlva elutazom 2,5 hónapra Szardíniára dolgozni (animátor). Szerintetek milyen lesz ott? Lesznek boldog napjaim, vagy csak a melóval fognak eltelni? A párom itthon lesz. Nem tudok olaszul. Milyen szinten tanulhatok meg ott ennyi idő alatt? Hogyan viselkedjek? Milyen lesz vajon?
TI HOGY állnátok ehhez a munkához?
:)
Az olasz nem könnyű nyelv. De mint mindent, úgy tanulok meg a leghamarabb, ha gyakorlod. Azt hiszem, erre lesz alkalmad. :)
Ne aggódj, biztos jó lesz. Én így látatlanban is tisztellek, és csodállak, hogy belemersz vágni, főleg egyedül. Nekem már volt rá lehetőségem, de nem tettem, nem volt elég bátorságom.
Sok sikert!
Ez jutott eszembe, előre is elnézést kérek:
Szerintem akár jó is lehet, tény és való, hogy napi minimum 12 óra munkával jar, de nagyon jó társaságban lehetsz, sokat tanulhatsz. Szerintem megéri.
Én is szeretnék menni Egyiptomba, bár Nekem van protekcióm, mert egy ismerösöm vezetö beosztásban dolgozott ott és tud segíteni, hogy jó helyem legyen.
Jó lesz!! Jól fogod magad érezni,hamar elrepül ez a kis idő, ne legyen honvágyad! Látsz egy csomó új dolgot, tanulsz egy nyelvet, szerencsés vagy!:-)
Sok sikert kívánok:-)
Szia.
En masfel eve jottem ki Angliaba. Nekem annyival egyszerubb volt, hogy a szuleimmel vagyok. Nem tudtam/tudok angolul. Nincs egy baratom se. Beirattak egy suliba, ahol utal mindenki, pedig teljesen normalis vagyok veluk. Meg akarnak verni. Jo tanacsot nem tudok adni, de ha eppen szar pillanataid lesznek, gondolj ram, hatha Neked konnyebb lesz. :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!