Budapesten milyen gyárak vannak? Sürgősen munka kellene
BP-en a gyárak és gyártelepek nagyrésze kiköltözött a peremkerületekre illetve az újabbak az M0 környékére. Csepel környékén (xxi. kerület) elég sok gyár van.
De munka nem sok van, én előbb érdeklődnék és utána indulnék csak úgy neki...
Pesten van sok gyár, csak az a baj, hogy mindenhol mennek a gyakornoki programok, a gyakornokokkal elvégeztetik a kulimunkákat ingyen.
Szakmunkára meg végzettség kell, és ezenkívül a közeli lakhely is feltétel szinte mindenhol.
Ha van lakatos vagy műszaki végzettséged akkor ide tuti felvesznek ha még tart a felvétel.
Ha túléled a próbaidőt, még szerencséd is lehet és egy évig tuti a melód, viszont sztem túl hosszú távra ne tervezz velük aljas emberekkel van tele.
Dunaharasztin keresnek hegesztőket meg lakatosokat. Konkrét állásajánlatról tudok, mert én dolgoztam az egyik ottani cégnél, mint kereskedelmi munkatárs. Meg tudom adni a főnök nevét és telefonszámát.
Viszont a próbaidőn nagyon fel kell kötnöd a gatyádat, mert hamar repülsz, hacsak egy kicsit is azt látják, hogy lopod a napot és állsz.
Ezzel csak az a baj hogy én lány vagyok :) itt ahogy írjátok a hegesztőket meg lakatosokat.. szerintem arra gondoltak többet h férfi vagyok.. bocsi én írtam le pontatlanul a kérdést.. mert én egy 21 éves érettségizett lány vagyok.
Szerintem hegesztőnek vagy lakatosnak odaállnék csak kinevetnének :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!