Pályázatra mennek a képek, de a modell vissza akarja vonni, mert szerinte előnytelenek:S Nektek mi a véleményetek?
Tényleg előnytelenek, de szerintem ez nem a fotós hibája. Egyszerűen csak egy elől deszka, hátul léc csaj van a képen.
Talán az utolsó kép sikerült a legjobban.
Hát szerintem is elég előnytelenek... Mondjuk sokat nem lehet csinálni vele, max photoshop, de összerezgnek a csontjai és a csípője hiányzik. Így nem túl arányos szerintem.
Az a bugyi meg rossz valahogy, még jobban kicsinyíti a csípőjét. Másféle kéne.
Amúgy nem tudom milyen pályázat, de ha az éhezésről vagy vmi szól, akkor még ok, egyébként meh.
21:20 vagyok. Talán valamilyen más beállással, vagy más szemszögből kellene fényképezni a leányzót. Így az előnytelenebb tulajdonságai vannak kiemelve.
Az elsőn még a lábai is görbének látszanak szegénynek.
Amúgy is elég vékonyka és a képen inkább fiús alkatúnak tűnik a keskeny csípőjével. Igaza van annak, aki azt írta, hogy ez a bugyi előnytelen. Még jobban szögletesít és keskenyít. A popsi meg nagyon nem jó így a képen. Nem tudom, szerintem másmilyen pózban kellene fényképezni, másmilyen fehérneműben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!