Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik modellügynökség a...

Melyik modellügynökség a legjobb? (gyermek modell)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok.Kiszeretném próbálni magam,mint modell.De nem tudom,hogy a 3 cég közül melyik a legjobb!

21 Europemodels: [link]

Europeface: [link]

Artscan: [link]

Szerintetek?

És több modellcéghez is lehet jelentkezni vagy csak egyhez?:)

2011. máj. 12. 19:17
 1/2 anonim válasza:
Szia! Én is 15 éves vagyok, és nagyon szeretnék modellkedni. Nem jártam utána nagyon alaposan a dolgoknak, csak úgy az interneten nézegettem egy két cég honlapját, és találtam egy cikket, ami arról szólt, h a modell karrier beindítása nem is olyan könnyű, mint ahogy én az álmaimban gondoltam, pl. neked kell először megcsináltatni kb. 100ezer ft-ért a profi portfóliódat, és aztán az se biztos, h lesznek felkéréseid egyáltalán. Én ezt olvastam, szerintem te is nézz utána ilyen dolgoknak a neten. És szerintem személyesen is elemhetsz a modellügynökségekhez, érdeklődni, hogy akkor most mi hogy van, anyagi vonzatok, stb. Megkérhetlek rá, ha majd lesz valamilyen tapasztalatod ezzel kapcsolatban, azt majd megosztod velem? Csak írj egy privát emailt ezen az oldalon. Köszi szépen! :)
2011. máj. 15. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi.

Tudom,hogy nem könnyű elkezdeni.De gondolom,ha jelentkezem az egyik modellügynökséghez és szeretnének jobban megismerni,csinálnak egy teszt fotósorozatot.És akkor legalább már lesz pár képem.Ha a továbbiakban is szeretnének velem dolgozni,akkor pedig csináltatnák portfóliót is.Már tána néztem ennek is,és találtam olyant,hogy "kis portólioez kevesebb képet tartalmaz és úgy emlékszem,hogy az ár 35-60 ezer között volt.

Ha lesz valami írok :)

2011. máj. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!