Mennyi esélyem van egy ilyen helyen dolgozni? Marriot, Intercontinental, Sofitel, stb.
Az egyik ismerősömnek sikerült elhelyezkednie az egyik nagyon neves pesti hotelben, mint recepciós és imádja. Igazából tanári végzettsége van, tehát az idegenforgalomban nem dolgozott előtte. Angolul és németül beszél, mondhatni felsőfokon.
Nagyon érdekelne engem is egy hasonló állás, szeretnék pestre költözni, de sajnos nem tudom mennyire hátrány az, hogy nincs diplomám, hanem csak két éves szakképzettségem, jelenleg pedig mint külkereskedelmi ügyintéző dolgozom, angolul és németül kell(ene) :D beszélnem. Az angollal nincs probléma,jól megy, a németbe nehezen rázódom vissza...
Szerintetek azért küldözgessem az önéletrajzomat, vagy inkább felejtős?
köszönöm!! 22/L
A Marriot tipikusan egy nagyon elengáns szállodalánc külföldiek számára.
Szerintem protekció nélkül esélytelen vagy, mert:
- nincs tapasztalatod, márpedig ilyen helyre nem kell kezdő, egy 50.000 ft / éjszakás szobavendég esetén nem megengedhető, hogy béna legyen a recepciós.
- nem beszélsz jól németül, ami MO-n elengedhetetlen
Az mindegy hány hetente van német vendég, egy 5*-os szállodába nem járja, hogy a recepciós kézzel-lábbal mutogasson. :)
Ha viszonylag jól menne a német akkor sokkal jobb esélyekkel indulnál - már ha van hely. Azért olyan sok ürülés gondolom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!