Tesco pénztár. Virtuális gyorstalpalót vállal valaki? :D
200 ezer?
Az oszt igen... nekem 4 órás műszakba szokott úgy 1 misi lenni.. aztán ez vidék.. 9000 fővel :D
" az ör minden esetben megnézi a táskád/esetleg zsebeidet ha elhagyod az "áruház területét".... Ez a dolga nem azért csinálja, hogy szívasson!"
Tévedés. Nem nézheti meg a táskád csak akkor ha erre gyanú van, pl. a monitoron látszik hogy sumákolsz.
Amúgy meg coki.
Nálunk 3x megcsinálta ezt, 3x felnyomtam. A negyediknél rinyált hogy a főnöke utasította, ne ß@sz@kodjak. Mondtam neki hogy ezt a főnökével beszélje meg.
Utána nem nagyon nézegettek.
Règi kèrdés,de vàlaszolok hátha valakinek mostanság hasznos.
Egy ideje tesco pénztározok,én nagyon szeretem.
A nálunk dolgozók kedvesek ès szívesen segítenek.A vásárlók változók nálunk több a bunkó.
A kasszázás egyszerű, a mèrős termékek törlése bonyolultabb de meglehet tanulni.Nekem hiányom még nem volt.Pluszom már igen.
A biztonsági nálunk is megnézi a táskát,es egy gombot is nyomunk hogy ez teljesült.Ezt egyáltalán nem lekezelően teszi vagy ilyesmi,ez a dolga.
Reszben ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!