Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Bosch cégnél dolgozni?

Milyen a Bosch cégnél dolgozni?

Figyelt kérdés
Konkrétan a miskolci érdekelne, fizetés, munka, az ottani emberek és a vezetőség szempontjából.
2011. máj. 26. 18:32
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:
34%
Biztos van cigiszünet...
2011. máj. 26. 18:40
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

amig van más lehetőséged addig menj máshova

multi,meg hirdeti hogy minden szép,minden jó,hűdejó lesz neked ott melózni

aztán mindenki csak menekül onnan a felsővezetőkön kivül

a soron dolgozók rabszolgák,a mérnökök szeme ki van szurva 130ezerrel és tökéletes legyen minden, a gyakornokok pedig rakodómunkásnak vannak felvéve

de ha konkrét része érdekel,akkor irj,mert igy részletesen hosszu

sajnos sok tapasztalatom van ezzel a céggel,egyik legrosszabb

2011. máj. 26. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
első hozzászólónak: aha,persze...soron dolgozónak akkor ha megoldja abban a 2x 10 perc kajaszünetben amikor amugy wc-re áll sorba,szellemi dolgozókat meg megszólják,hogy miért megy ki olyan gyakran (8 óra alatt 3x 3 percre)
2011. máj. 26. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm a budapesti cégüknél dolgozik, ott mérnök. Már a kezdő fizuja is nettó 200ezer körül volt, most két éve van ott, és 300ezer fölött kap. A munkaidőről meg annyit, hogy van törzsidő, amikor bent kell lenni (10 és 3 között), de amúgy úgy osztja be az idejét, ahogyan akarja, lényeg, hogy el legyen végezve a munka. Rendszeresen küldik őket külföldre tréningre, meg mindenféle wellness-programokat szervez a cég, szóval azért annyira nem rossz ott.
2011. máj. 26. 19:45
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

attól hogy a neve ugyanaz,két külön világ a miskolci és a pesti...sőt,még a hatvani is más

de még a miskolcin belül sem mind1 hogy az első vagy a második részében (vagy most már kész lassan a 3.)

2011. máj. 26. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem olyan rosszak a multik, lehet, hogy kemény a meló, de.

- a 3 hónapos próbaidő után határozott idejűt kapsz, általában 1 év ami alatt nem mondhatnak fel (vagy egyben ki kell fizetniük a hátralevő időt) szóval 1 évig be vagy biztosítva.

- a kafeteria, és a bejárási támogatás jelentősen magasabb.

- legtöbb multinál idén még volt 13. havi fizu + tisztességes karácsonyi ajándék.

- ha jól dolgozol, van prémium is.

- tisztességesen vagy bejelentve, ami nem mindegy ha segélyre vagy gyesre mész.

- részt vehetsz részvényprogramban.

2011. máj. 27. 00:03
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

akkor megint a cáfolat:

-boschnál aki ismerek (párom mint szellemi dolgozó és még kb 50 ember-szelemi és fizikai egyaránt- kapásból minden infóval) 3 hónap próbaidő,utána határozatlan szerződés

-cafeteria: bent edd meg az ehetetlen szart,mert nem adnak kajajegyet mint pl nekem,mvk-s bérletet nem téritenek,csak a távoltságit (nálunk az mvk-sat is),ha kocsival jrsz,akkor nulla a térités

-karácsonyi ajándék egy bosch logós gagyi táska,év végi prémium kb 50ezer volt szellemi dolgozóknak (karácsonyi pénz nem volt)

-a bejelentés tény,dehát ez kötelező

-nemtudom mi az a részvényprogram,de fix hogy nincs,már hallottam volna

(ha már választani kell,akkor bár nem irtad hogy milyen munkakör,de inkább ingáznék a jabilba)

2011. máj. 27. 06:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
amugymeg nem tudom minek válaszoltok olyat ami nem igaz...mert rajtam kivül még csak olyanokat irtak,akik pl igazak annál a cégnél ahol én melózom,de a miskolci boschnál k.rvára nem
2011. máj. 27. 06:43
 9/12 anonim ***** válasza:

most nézem hogy irtál emailt

ott se irtad milyen munkakör...

2011. máj. 27. 06:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a 2esben dolgozom--gőzerővel hordják az új dolgozókat. Fizetéstől ne várj sokat, de úgy gondolom még mindig több mint a segély és egyéb ellátás. Én jó soron vagyok, a sorvezető fiatal, és jópofa. Cigizni is sokszor ki lehet lógni. Vezetőség tekintetében, sori dolgozóként max. a műszakvezetővel találkozol, más mérnök ritkán jár arra. Viszont nálunk egyszer meetingre lejött a német gyárigazgató , és ahhoz képest hogy nagyon nagy fejes elég közvetlen volt.( Heti 7 napot bent van, késő estig ) Mindenkivel kezet fogott. Nagyon sok angol (walesi) vendégmérök és fejes van a 2esben akik szintén normálisak és korrektek. Jól tudják hogy a mi fizetésünk még a tizedét sem éri el az ő havi keresetüknek.

Min. 1800-2000 Fontért dolgoznak, meg persze az ingyen szállás és bérautó meg a bónusz ami nem 12%. A társaság változó, sajnos gyorsan cserélődnek az emberek, éppen ezért egy-két emberrel tudsz igazán jó kapcsolatba kerülni meg esetleg az ismerősök..mással nem érdemes. Az üzemi koszt ehető, de mostanában én sem eszem..ugyanaz a kaja van sokszor.Ha jelenleg nincs más lehetőséged, próbáld ki, 1-2 hónap alatt eldől hogy bejön vagy sem. De a sorokon dolgozók 90%-a szükségből dolgozik ott, és nem életcélból..Óriási különbség van a német angol és a magyar vezetőség közt..meg is látszik az országok helyzetén. Németek angolok precízek, minőségre mennek, még a magyart csak a darabszám érdekli...

2011. máj. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!