Egy diplomával ma már csak segédmunkás lehet az ember?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 08:56
11/13 A kérdező kommentje:
Háháhá! Én is nemzetközi tanulmányokon végeztem. :D:D Úgyanúgy voltam vele mint te, nem tudtam, hogy ennyire lehet vele vinni. Egyébként én is jelenleg egy közgáz szakban gondolkodom.
2011. máj. 28. 13:21
12/13 anonim válasza:
Hát igen, ezzel a szakkal a magánszférában nem nagyon lehet elhelyezkedni. Nem volt gyakorlatotok vmilyen odavágó helyen? Nehéz kapcsolatok nélkül elhelyezkedni a külügynél és hasonló helyeken...ha belekezdtek is vmilyen diplomába, levelezőn csináljátok!! Mellette azért még mindig lehet munkát vállalni...Pesten sok lehetőség van diákoknak.
13/13 anonim válasza:
Fura nekem, hogy sok fiatal nem is gondolja alaposan végig, hogy mit tud kezdeni a diplomájával. Én annak idején utána néztem, hogy mennyire jó az ami tanulni szeretnék, illetve a hozzám közel álló szakokból mi az amiből nem tudok megélni.
Pl. sok történelmet szerető fiatal jelentkezik történész szakra, pedig nagyon kevés történész állás van, így jó eséllyel mást kell majd csinálnia, és jobban járna, ha rögtön arra készülne.
Egyébként a 14 diplomás kollégám közül csak 3 végez diplomát nem kívánó munkát, de ők se segédmunkások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!