Hogy tudnék magamnak nyárra munkát találni?
Hali Nekem is megvan az érettségi ugyan úgy voltam mint te ,de aztán rájöttem ,hogy érettségivel elmehetek a sunyiba ,ha a diplomás embert sem veszik fel sőtt sokszor utcát takarítanak..
Én azt mondom tanulj 1 szakmát pl hiányszakmát az még fizet is.
Szerintem hogyha ennyire válogatós vagy akkor inkább menj el munkanélkülire mert NEM fogsz találni semmit.Javaslom ,hogy szólj haveroknak ,hogy tudnak e nyárra valami melót.Én is így szereztem nyáron a munkát.
Sok sikert.
Munkanélküli segélyt csak fél éves munkaviszony után fizetnek, úgy tudom, így kezdésnek csak álmodhatsz róla.
3 hónapra pedig csak ilyen munkát fogsz kapni, sajnos nem olyan egyszerű elhelyezkedni manapság.
Nem tudom, mi bajod van az eladói munkákkal, amúgy árufeltöltőnek is folyton keresnek munkásokat, szerintem arra simán lenne esélyed. Egy diáknak bőven jó, ha még otthon élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!