Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! 173 cm-nek lenni 13 évesen? Nem vagyok kicsit sok, találni fogok magamnak vkit? Segítségggg.
Szia! Én is 13 évesen ennyi voltam, aztán akkor valahogy megállt a növés, most 19 vagyok és még mindig ennyi :)
Biztos találsz magadnak párt, most pár évig magasabb leszel az átlagnál, de később ez változik ne izgulj, most már a többség majdhogynem magasabb nálam :D Szóval nyugi :)
Akkora vagy mint egy átlag férfi kis lányként?Az ciki, szerintem 190-200 centire nősz majd, majd keress magadnak egy zsiráfot.
Neked nem lehet majd pasid.
21f
19:33-mal ne is foglalkozz
19:32-t támogatom :))
17/f 175 centi :P
Fogsz. Legfeljebb 10 évvel idősebb lesz deh némi diszkréció és nem ciki...
Akkor komolyan is. Vannak hasonlóan magas pasik akik lehet nem illenek hozzád, viszont felnőttként 180cm körüli pasik akiknek tetszeni fogsz és te is megtalálsz bennük valamit.
A kutyát meg a kicsinyes embereket érdekli, hogy te milyen magas vagy.
Legfeljebb nem hordasz magassarkút. :D:D:D
Ha ez megnyugtat: Én 16 vagyok, és 183 centi (persze srác) :) Szóval nem kell +10 év ahhoz, hogy találj magadnak egy magasabb pasit :) Mellesleg meg a srácok megőrülnek a magas lányokért (180ig bezárólag, legalábbis énvelem így van) :)
16/F
Nagyra nőnek ezek a mai kislányok... :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Egyébként viccet félretéve a pasik kifejezetten szeretik a magas, hosszú lábú lányokat. Úgyhogy nem hátrány ez egyáltalán, nyugi!
Meg a 173 centi még csak nem is kiemelkedően sok, legfeljebb a te korodban tűnik annak. Hacsak nem nősz tovább ilyen vagy gyorsuló ütemben, akkor nem fogsz kilógni a sorból.
És nem tudom, milyen sztárokat néztél, de például a modellszakmában dolgozó nőknél a 173 centi az alsó határnak számít körülbelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!